Тайна Фийлдс, порнозвездата, която направи твърдения за сексуално насилие в

...
Тайна Фийлдс, порнозвездата, която направи твърдения за сексуално насилие в
Коментари Харесай

Звездата от филми за възрастни Таня Фийлдс намерена мъртва на 24 години след тревожни обвинения

Тайна Фийлдс, порнозвездата, която направи изказвания за полово принуждение в развлекателната промишленост за възрастни, е открита мъртва в дома си.

Полицията проверява гибелта й, само че не разкри по какъв начин е умряла 24-годишната. Отдадена е респект на старата актриса, която беше открита в дома й в Трухильо, Перу, този уикенд.

Преди осем месеца звездата, чието същинско име Абигейл, излезе обществено и разгласи, че е претърпяла " доста мощно " полово принуждение, когато е почнала кариерата си в промишлеността за възрастни. Миналата година тя сподели: „ Претърпях полов тормоз и корист, откакто започнах да сътворявам наличие за възрастни. Това е доста мощно.

„ Първоначално споделих, че не мога да осъждам и мнозина си помислиха, че като ме наемат, те можеха да вършат каквото желаят с мен, само че по-късно се прибрах у дома, изкъпах се и плаках. " Тя продължи: " Той ми сподели, че би трябвало да бъда мощна и аз го оставих. Случвало ми се е доста пъти. Много е мъчно да бъдеш жена и да създаваш съдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР