Тайландската полиция арестува и обвини събирач на отпадъци за изнасилването

...
Тайландската полиция арестува и обвини събирач на отпадъци за изнасилването
Коментари Харесай

Тайландец изнасили и уби туристка

Тайландската полиция арестува и упрекна събирач на боклуци за изнасилването и убийството на немска туристка, оповестиха локалните управляващи, съобщи „ Джакарта поуст “.

Окървавеното тяло на 27-годишна германка бе намерено в неделя, затрупано със сухи листа и камъни на остров Ко Сичанг в Тайландския залив. Тя е "жестоко бита " по лицето и главата, гласи изказване на представител на полицията. Заподозреният е разпознат - Ронакорн Ромруен на 23 години. От полицията прецизират, че той е срещнал германката, която е влезнала в страната на 23 март, покрай мястото на престъплението и я е изнасилил.

"Заподозреният се страхувал, че тя ще уведоми полицията, по тази причина употребява камък, с цел да я удря по слепоочието и лицето ", оповестиха силите на реда. Той бе задържан няколко часа по-късно в дома си, облечен в зацапана с кръв риза и панталони, споделят от полицията.

Властите го упрекват в съзнателно ликвидиране, обезчестяване и прикриване на тяло, сподели полицейският шеф на Сичанг Атакуон Салакоон. "Той призна всички обвинявания и сподели, че е взимал опиати, преди да извърши закононарушението ", сподели той пред Агенция Франс Прес. Тайланд чака през тази година към 40 милиона туристи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР