Тъй като проф. Боридар Димитров отдавна не е сред нас,

...
Тъй като проф. Боридар Димитров отдавна не е сред нас,
Коментари Харесай

Пияндето Мария Захарова, дето ни вика варвари, в действие

Тъй като проф. Боридар Димитров от дълго време не е измежду нас, с цел да разяснява циците на Мария Захарова, началник на Департамента за връзки с обществеността и медиите и представител на Министерство на външните работи на Русия, да забележим какво мислят за въпросната медиите в родината й.
Захарова преди 48 часа заплаши непосредствено България във връзка местенето на паметника на руската войска от центъра на София.

Ето откъс:

С леката ръка на фашисти евроатлантици паметникът безусловно се изпраща на бунището на историята. Варварските дейности, подхванати от българска страна, нямат никакво опрощение и амнистия. Те са изключително цинични в подтекста на галопиращото повишаване на неонацистките настроения в цяла Европа. Смятаме унищожаването на паметника на нашето общо, наблягам, минало като следващата враждебна стъпка на публична София, която задълбочава така и така задънената улица в двустранния път. България още веднъж, както се е случвало нееднократно, е избрала неверната страна на историята. Тя ще заплати за това, ще понесе цялостните последици от срамното решение. "

 

.

И по този начин, коя е Мария Захарова, която не за първи път размахва пръст и насочва закани против България.

Родена е в семейство на руски посланик. Учила е в Пекин, където татко й е работил в руското посолство. Завършила е МГИМО в Москва. Прави шеметна кариера във външното министерство на Русия и е първата жена, представител на ведомството.

.
Пияна по националната телевизия

За нея се популяризират десетки клюки и мения, които нерядко звучат като научна фантастика.

Когато я упрекват в алкохолизъм, тя дава отговор, че написа стихове и съчинява песни, по тази причина от време на време има отвеян тип.

На 18.06.2023, Максим Иншаков написа във връзка изявлението на Захарова на икономическия конгрес в Санкт Петербург: Не е неприятно преди такива изявления Мария да закусва, тъй като наподобява на " прес а-Лкохол ". И да понижи „ белите пътечки “, в случай че може… .

.
Сватбата на Мария в Ню Йорк

Въпреки омразата, която бълва против Америка, Маня подвига женитба не в Москва, а в Ню Йорк. На тържеството участват десетки съветски олигарси и високопоставени лица от властта в Кремъл.

По мотив нейни изказвания преди дни в Инстаграм се появява следния текст: " Как да не пие Маня! Тя има толкоз тежка работа – да измисля и приказва неистини за всичко, което се случа в Русия и в чужбина. Това не е като да организираш някакви си митинги против войната… “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР