Тъй като проблемът е доста често срещан, специалисти по диететика

...
Тъй като проблемът е доста често срещан, специалисти по диететика
Коментари Харесай

Турбо Закуска Чисти Тялото Тотално - Гориш По 5 Килограма Гадости На Месец! Само Смеси

Тъй като казусът е много постоянно срещан, експерти по диететика предлагат тази напитка (тип смути или по-рядка каша), която може да помогне и на Вас със синдрома на мързеливи червата и ликвидирането на мазнини от тялото.

Приготвя се елементарно и е доста ефикасна. Най-хубавото при напитката е, че не е нужно редом да се вършат извършения, тъй като резултатите ще бъдат приемливи и без физически натоварвания. Това, което би трябвало да извършите е да пиете напитката вместо закуска и… магията ще стартира.

Какво Ви е нужно?

6-7 сини сливи (може и сушени)
2 супени лъжици овесени ядки
100 мл вода
1 чаена лъжичка смляно ленено семе
1 чаена лъжичка какао
300 мл кефир – отцеденото мляко от китайска гъба (или нискомаслено кисело мляко)

Как да приготвите напитката?

Залейте с вода сините сливи, и изчакайте 10 минути да набъбнат. В друга купа разбъркайте овесените ядки, какаото и смляното ленено семе. Добавете 300 мл кисело мляко към сместа и разбъркайте добре. След това нарежете на ситно сините сливи (или използвайте блендер, с цел да ги смелите) и ги прибавете към сместа. Направете напитката вечерта и я оставете да отлежи в хладилника. На сутринта я изпийте вместо закуска.

Пиете ли тази примес в продължение на един месец, ще загубите до 5 кг мастни натрупвания в региона на корема. Пробвайте, работи – край с неприятните мазнини!/delo.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР