Тъй като новината за нов наратив, подпомагащ началото на бичи

...
Тъй като новината за нов наратив, подпомагащ началото на бичи
Коментари Харесай

Криптовалути: 5 от най-добрите алткойни за наблюдение през май 2024 г.

Тъй като новината за нов разказ, подпомагащ началото на бичи цикъл, продължава да превзема пространството, вложителите непрекъснато търсят обещаващи алткойни, с цел да диверсифицират портфейлите си.

През май 2024 година пет алткойна се открояват като евентуално печеливши вложения: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK), Chainlink (LINK), Cardano (ADA) и Ethena (ETENA). В тази публикация ще може да разгледате по малко информация за всеки от тези алткойни, като се запознаете с техните неповторими характерности и капацитет за напредък.

Solana (SOL)

Solana е високоефективна блокчейн платформа, предопределена да улесни създаването на децентрализирани приложения (dApps) и осъществяването на смарт контракти. Тя е известна с високата си мащабируемост и ниските си такси, което я прави привлекателна алтернатива както за разработчиците, по този начин и за вложителите.



Мрежата Solana употребява неповторим консенсусен механизъм Proof-of-History (PoH) и може да се похвали с висока пропускателна дарба от 50,000 транзакции в секунда (TPS), като поддържа сигурност и мащабируемост. Тази висока TPS скорост е доста по-висока от на доста други блокчейн платформи, в това число Етериум, които могат да се оправят с към 15 TPS.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) е новаторска DeFi платформа, която има за цел да направи гражданска война в света на децентрализираните финанси, като предлага набор от артикули и услуги, предопределени да усъвършенстват работата на потребителите. Тя е построена върху мрежата на Етериум и употребява смарт контракти, с цел да даде опция за ненадеждни и транспарантни транзакции. Платформата предлага разнородни финансови услуги, в това число кредитиране, заемане, стейкинг и така наречен “yield farming ”. Тя разполага и с роден токен, RETIK, който може да се употребява за ръководство и като средство за замяна в границите на екосистемата. Проектът е подсилен от постоянен екип от разработчици и консултанти, а фокусът му върху потребителското преживяване и сигурността го нарежда като обещаваща инвестиция в DeFi пространството. Насрочен за 21 май 2024 година към 15:00 ч. (българско време), Retik Finance ще направи своя дълго чакан дебют на известните тържища и Uniswap. Този метод на двойно листване е предопределен да усили оптимално достъпността и ликвидността, като подсигурява, че вложители от всички краища на криптообщността могат да вземат участие в обещаващото бъдеще на плана. Тъй като противоположното преброяване до стартирането на Retik Finance наближава своя край, предлагаме на вложителите да обмислят възприемането на бича позиция във връзка с този обещаващ план.

Със мощна основа, построена върху новаторски DeFi решения и витална общественост, Retik Finance се откроява като основен състезател в бързо развиващия се свят на децентрализираните финанси. Успешните стадии на предварителна продажба на плана, които групово набраха над $32 милиона, служат като доказателство за доверието на вложителите във визията на Retik Finance и нейния капацитет да промени обичайните финансови системи.

Успехът на предварителната продажба също по този начин акцентира уговорката на плана за бистрота и ангажираност на общността, които са решаващи фактори за дълготрайната резистентност на всеки блокчейн план. В умозаключение, идното пускане на Retik Finance съставлява основен миг както за плана, по този начин и за по-широката крипто общественост. Тъй като противоположното преброяване продължава, вложителите се предизвикват да наблюдават от близко този обещаващ план и да обмислят евентуалните изгоди от това да бъдат ранни участници в това, което може да се окаже един от най-значимите DeFi планове на 2024 година

Chainlink (LINK)

Chainlink е децентрализирана оракулска мрежа, която свързва смарт контракти с данни, събития и способи за заплащане в действителния свят. Тя дава опция на смарт договорите да имат достъп до запаси отвън веригата и да взаимодействат с външни системи, което я прави значителен съставен елемент на блокчейн екосистемата. Мрежата Chainlink се зарежда от своя роден токен LINK, който се употребява за възнаграждение на услугите, предоставяни от операторите на възли на мрежата. Очаква се търсенето на услугите на Chainlink да нарасне, защото се създават от ден на ден dApps и смарт контракти, което прави LINK привлекателна капиталова опция.

Cardano (ADA)

Cardano е блокчейн платформа от трето потомство, която има за цел да обезпечи по-сигурна и устойчива инфраструктура за създаване на dApps и смарт контракти. Тя е построена върху консенсусния механизъм механизъм, прочут като Proof-Of-Stake (PoS(, който е по-енергийно ефикасен и екологичен от Proof-Of-Work (PoW) логаритъма, употребен от Биткойн и други криптовалути. Мрежата на Cardano е проектирана да бъде мащабируема, оперативно съвместима и устойчива, с акцент върху научните изследвания и рецензираните разработки. Нейният роден токен, ADA, се употребява за стейкинг, ръководство и като средство за замяна в границите на екосистемата. Ангажиментът на Cardano към научните проучвания и разработките я нарежда като мощен кандидат в света на криптовалутите.

Ethena (ENA)

Ethena е децентрализирана платформа, която има за цел да революционизира метода, по който се основава, споделя и монетизира цифрово наличие. Тя употребява блокчейн технология, с цел да даде опция на основателите да запазят цялостната си благосъстоятелност и надзор върху наличието си, като в същото време обезпечава транспарантен и обективен механизъм за шерване на приходите. Платформата се зарежда от своя роден токен, ENA, който се употребява за транзакции в границите на екосистемата. Фокусът на Ethena върху овластяването на основателите на наличие и обезпечаването на по-справедливо систематизиране на приходите я трансформира във вълнуваща капиталова опция в бързо разрастващото се пространство на цифровото наличие.

Заключение

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, вложителите могат да избират сред необятен набор от алткойни. През май 2024 година Solana, Retik Finance, Chainlink, Cardano и Ethena се открояват като обещаващи вложения заради своите неповторими характерности, постоянни екипи за разработка и капацитет за напредък. Както постоянно, вложителите би трябвало да организират лични изследвания и да регистрират своята приемливост към риска, преди да вземат капиталови решения.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:

Бяла книга:

Twitter:

Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР