Тъй като инерцията на Биткойн (BTC) изглежда отслабва, погледите на

...
Тъй като инерцията на Биткойн (BTC) изглежда отслабва, погледите на
Коментари Харесай

Биткойн в спад? Всички гледат към Everlodge за безпрецедентен 100x скок

Тъй като инерцията на Биткойн (BTC) наподобява отслабва, погледите на крипто света се насочват към нова евентуална мощ - Everlodge (ELDG).

Понастоящем във етапа на предварителна продажба, Everlodge бързо притегли вниманието с прогнози за невиждан 100х скок. Нека разгледаме по-отблизо за какво този нов план е толкоз обещаващ.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Everlodge (ELDG): Предефиниране на вложенията в недвижими парцели

Everlodge употребява силата на блокчейн, с цел да предлага частична благосъстоятелност върху първокласни парцели. Възможността да притежаваш част от нюйоркски пентхаус за $9 милиона, започвайки единствено с инвестиция от $100, промени разпоредбите на играта в капиталовия разказ.

Everlodge не се занимава единствено с търговия на токени; това е цялостна екосистема. Чрез дигитализиране на данните за парцелите в NFT, Everlodge обезпечава бистрота, сигурност и лекост на търговията. Всеки токен съставлява действителен дял в веществен парцел, което разрешава както повишаването на недвижимите парцели, по този начин и преимуществата на крипто търговията.

Функцията Launchpad на Everlodge  действа като мост сред разработчиците на парцели и вложителите. Сега разработчиците могат непосредствено да набират средства от общността, а в подмяна вложителите получават достъп до планове за недвижими парцели с висока стойност на ранен стадий.

Освен това Rewards Club вкарва нова идея, при която вложителите могат да печелят и да се любуват на престой в първокласни парцели или даже да обръщат нощувките си за спомагателни доходи. Това комбиниране на първокласно прекарване с капиталова възвръщаемост трансформира Everlodge  в неустоимо предложение.

Докато Биткойн затвърди репутацията си въз основа на това, че е цифрово злато, методът на Everlodge, който съчетава пазара на недвижими парцели за трилиони долари с гъвкавостта на блокчейн, показва неповторим и безапелационен капиталов разказ.

Биткойн безспорно ще продължи да господства, само че възходът на Everlodge е ясно доказателство за непрестанно разрастващата се изгода от блокчейн технологията. Анализаторите предвиждат, че цената за предварителна продажба на ранните консуматори от $0.010 може да нарасне до $1, когато Everlodge започва в международен мащаб.

Научете по какъв начин да закупите Everlodge (ELDG)

Биткойн (BTC): Предстоящото решение за Биткойн ETF през 2024 година

Присъщата на Биткойн волатилност постоянно е била нож с две остриета. От една страна, тя предлага на трейдърите опция да се възползват от ценовите колебания; въпреки това, тя може да ерозира забележителна стойност за къси интервали. Колебанията сред $24,800 и $31,000 в границите на една седмица са удостоверение за непредсказуемата природа на Биткойн.

Надеждата за основаване на Биткойн ETF разпали забележителен оптимизъм. Перспективата за регулаторно утвърждение на подобен фонд евентуално би могла да докара до нова вълна от институционални вложители, което да се изрази в по-висока ликвидност и по-голямо приемане на крипто колоса.

И въпреки всичко, макар този възторг, неспособността на Биткойн да пробие зоната на опозиция от $31,800 акцентира предпазливостта на пазара. Коментарите на Гари Генслер служат като остро увещание за регулаторната неустановеност, която продължава да заобикаля криптовалутите.

Несигурната позиция на Биткойн покрай равнището на поддръжка от $27,500 прибавя още един пласт неустановеност. Ако това равнище бъде пробито, евентуален каскаден резултат може да тласне Биткойн надолу към психическата преграда от $20,000. Тези мечи настроения се ускоряват в допълнение от техническите знаци, които допускат евентуално превръщане на тренда на хоризонта.

Повечето анализатори са съгласни, че бъдещото показване на цените зависи от това дали ETF-ът ще бъде утвърден, или не. Последните вести допускат, че има закъснение, като окончателното решение ще бъде взето при започване на 2024 година

Тъй като е малко евентуално Биткойн да тръгне нагоре до тази дата, крипто общността се стича към предварителната продажба на Everlodge, с цел да вземе последните останали токени по време на първата фаза на предварителната продажба. Времето е от значително значение, защото се чака Everlodge да нарасне 100х от това равнище.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) през днешния ден:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР