Тъй като Huawei е изключен от Google Mobile Services /забранено

...
Тъй като Huawei е изключен от Google Mobile Services /забранено
Коментари Харесай

Черен печат от Google за Huawei: Как ще се измъкнат китайците

Тъй като Huawei е изключен от Гугъл Mobile Services /забранено е на китайския производител да предлага Gmail, Play Store, Drive и други услуги на Гугъл на своите телефони/ марката търси различни благоприятни условия. Производителят нарежда личните си AppGallery и Huawei Mobile Services като опция на Play Store на европейските пазари.

Излезе отчет, че Huawei търси партньорство с Indus OS, с цел да получи достъп до по този начин наречения App Bazaar - магазин за приложения с над 400 000 приложения в Индия. С този ход Huawei се твърди, че устройствата им към момента могат да се употребяват без Гугъл Services в страната.

Липсата на известните приложения на Гугъл, като Gmail, YouTube и Карти, обаче съставлява огромен минус за Huawei. Постигането на съглашение с подобен значим състезател на районния пазар може да се окаже в действителност печеливша тактика и жизненоважно за растежа на Huawei освен в Индия. Предлагането на различно персонализирано приложение за индийските консуматори, би могло да подсигурява верния подтик за този пазар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР