Татяна Лолова няма как да остане незабелязана, където и да

...
Татяна Лолова няма как да остане незабелязана, където и да
Коментари Харесай

Татяна Лолова подлуди таксиметров шофьор

Татяна Лолова няма по какъв начин да остане незабелязана, където и да минава, каквото и да прави. Актрисата се радва на изключително внимание от страна на инцидентни минувачи, а също и от таксиметровите водачи, чийто услуги употребява от време на време.

Неотдавна обичаната актриса взе такси от региона на столичната зала „ Универсиада ”, само че остана сащисана от реакцията на водача, при който попадна. „ Този човек се побърка от неспокойствие, чак ми стана неловко ”, споделя Лолова, която нееднократно е споделяла през годините, че не е от тези суетни актриси, които безусловно желаят да провокират внимание, където и да вървят. Даже в противен случай – Татяна Лолова избира моментите, в които може да се уедини и когато е надалеч от вкъщи си, написа блиц.

Оказва се, че още при качването си в жълтия автомобил, актрисата безусловно е била залята с всевъзможни оферти от страна на очевидно щастливия от инцидентната звездна среща водач. Още щом я разпознал, мъжът й изискал подпис, след което помолил за фотография, а най-после с половин уста се опитал да вземе и персоналния телефон на Лолова.

„ Потрес! Държа се като влюбен възпитаник! Не му отиваше въобще на годините, а Таня се чудеше по какъв начин да бъде хем тактична, хем на страна ”, показа близка позната на актрисата, която в този миг е била до нея.

Преди броени дни Татяна Лолова разгласява в персоналния си фейсбук профил свое разтърсващо самопризнание, в което се обръща непосредствено към хората, които не я долюбват.

„ Много е хубаво да те обичат. Има и такива, които не ме обичат, само че аз тях не ги познавам, те не ми се обаждат и по този начин остават анонимни. Тези, които ме обичат, ги познавам по лицата. Те стават красиви. Независимо какви черти им е дала природата, те стават красиви, тъй като положителната сила и усмивката вършат лицето хубаво ”, споделя актрисата, пред чието ведро и усмихнато лъчение хората мъчно остават до дъно съществени.

За похлупак в един от мненията под обявата си различен таксиметров водач – Жоро Стоянов, съвсем се изясни в обич на актрисата, пишейки:

„ Аз обичам Татяна Лолова! Като студент карах такси. Веднъж я возих в колата. Толкова бях благополучен й разчувствуван, че си глътнах граматиката. Все отново остана прелестен спомен! ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР