Татяна Лолова – жената, която винаги носи усмивка на лицето

...
Татяна Лолова – жената, която винаги носи усмивка на лицето
Коментари Харесай

Великата Татяна Лолова с драматична изповед

Татяна Лолова – дамата, която постоянно носи усмивка на лицето си и провокира усмивка в хората, не постоянно е заобиколена единствено и само от прелестни и блестящи моменти и прекарвания. Съвсем скоро – на седми април, на нея й следва да получи премия за изцяло творчество на името на Георги Калоянчев.

Това ще се случи на церемонията за връчване на театралните награди за комизъм и ирония „ Златен Кукерикон “. И до момента в който асоциациите с Татяна Лолова постоянно са позитивни, то в нейният живот нещата надалеч не са единствено цветя и популярност, само че това мъчно би било известно на необятната общност, защото тя е от дребното известни персони у нас, които не търгуват с персоналния си живот.

Ако се замислим действително – в медийното пространство доста мъчно бихме разкрили някаква информация за живота на актрисата и нейните ежедневни инциденти. И въпреки всичко, няма по какъв начин актрисата да не може да показа за по един печален миг в своя живот.

Като върне лентата обратно, Татяна Лолова се сеща за бурните си училищен години и за един доста значим миг, който тотално е преобърнал ориста й, само че нещата несъмнено са тръгнали във възходяща посока.

Поначало се имам за доста трагична актриса. В учебно заведение още бях известна като „ актрисата ”. И още не мога да доближи равнището на актьорското си майсторство от ученическите години ”, споделя Лолова пред БЛИЦ. ю

След това прибавя:
„ Аз постоянно споделям, че съм влезнала без връзки, тъй като моят татко умря, когато бях на 16 години. Майка ми изиска да напусна учебно заведение, с цел да оказвам помощ в развъждането на брат ми. И тогава я извикаха от учителския комитет да й кажат, че в мен има някаква заложба, която би трябвало да се развива и тя би трябвало да ме остави. И тя ме остави ”.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР