Татяна е една от първите звезди на попфолка и заклетите

...
Татяна е една от първите звезди на попфолка и заклетите
Коментари Харесай

Съвсем няма да я познаете: Вижте преобразената Татяна без грим

Татяна е една от първите звезди на попфолка и върлите почитатели на жанра я познават от далечното минало. Днес обаче несъмнено мнозина от тях не биха я разпознали, защото през годините е претърпяла сериозна образна промяна. 

В момента фолкдивата е изправена пред ново предизвикателство - присъединяване ѝ в рисковото риалити " Сървайвър ". Самата тя споделя фрагменти от трепетната си подготовка във фитнеса, който преди време се трансформира в най-голямата ѝ пристрастеност, както и от тренировките ѝ по плуване, защото за тестванията, които я чакат в Карибско море, сигурно ще са ѝ нужни постоянни умения. 

 Татяна

Снощи Татяна за следващ път показа по какъв начин се готви за безмилостните борби за оцеляване, като разгласява стори от залата, в която тренира плуване. И несъмнено, това наложи да се покаже без грим, за което я поздравяваме. Знаем, че за суетните дами се изисква много кураж да излязат в онлайн пространството без макиaж.

 Татяна

Но в случай че с тежък грим ви се коства друга, то без подобен, напълно не бихте я разпознали. Благодарение на това обаче, забелязахме, че и тя се е поддала на модата с дебелите вежди и те напълно не са в следствие от изтощително гримиране, а най-вероятно от най-малко няколко процедури микроблейдинг.

 Татяна

Също по този начин с просто око се вижда, че Татяна се е подложила и на известната процедура foxy eyes (лисичи очи), с която се повдигат и издължават очите и се повдигат веждите. Разбира се не липсва и хиалурон в устните. Изобщо - Татяна се е обазавела с цялостен комплект от фрапантни разкрасителни процедури. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР