Татуировките винаги са били въпрос на разногласия, особено между различните

...
Татуировките винаги са били въпрос на разногласия, особено между различните
Коментари Харесай

Тя е майка на две деца и има 800 татуировки по себе си

Татуировките постоянно са били въпрос на различия, изключително сред другите генерации. Но с времето хората стават все по-отворени към тях като че ли. Мелиса Слоун е жена, която непрекъснато изпитва другата страна на отношението към бодиарта и един път даже е объркана с банков обирджия. Нека да забележим по какъв начин тази майка самоуверено се оправя с публичните отзиви и какво има да каже за стандартите.
 Майк Тайсън, Пост Малоун, Джъстин Бийбър и други звезди с татуировки на лицето
Знаменитости с татуировки по лицето

Изглежда че единствено кожа не стига - или...

46-годишната Мелиса Слоун, която е от Уелс, изкарва прехраната си като чистачка на тоалетни. Оказва се обаче, че сега не може да си откри даже и такава работа. И то не тъй като няма предложение на пазара, а тъй като никой не желае да я наеме. Причината е в многочислените ѝ татуировки, които покриват лицето и тялото ѝ. Майката на две деца среща големи компликации да си откри платена работа, тъй като хората не могат да одобряват нейния външен тип.

" Не мога да си намеря работа ", споделя Слоун в изявление за Bright Side. " Кандидатствах за работа като чистач на тоалетни там, където пребивавам, и те не ме одобряват поради татуировките ми. " Мелиса не може да разбере за какво хората се тормозят от татусите ѝ съдят за нея по външния ѝ тип, без да имат действителна визия по какъв начин в действителност прави работата си.

Мелиса стартира да си прави татуировки, когато е на 20 години и това бързо се трансформира в нейна фикс идея. Тя изпитва специфична пристрастеност към лицевите татуировки и по лицето й не е останала празно място - всяка част от кожата на дамата е покрита с мастило. Тя даже има няколко пласта от татуировки - три, в случай че би трябвало да бъдем точни, и в този момент е с многопластов колаж на лицето си. Въпреки компликациите си с намирането на работа, Мелиса споделя, че към момента се пробва да си прави най-малко три нови татуировки всяка седмица, описвайки себе си като " пристрастена ". Не крие обаче, че се харесва по този метод и че това ѝ доставя наслаждение.

" Дори да стана на 70, ще не преставам да го върша. Всяка част от кожата ще бъде покрита, даже и да посинявам, лицето ми към този момент посинява - наподобявам като смърф ", майтапи се със себе си Мелиса, която не се тормози да бъде себе си, въпреки целият свят да не схваща пристрастеността ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР