Татуировките в днешно време не са нещо оригинално, почти всеки

...
Татуировките в днешно време не са нещо оригинално, почти всеки
Коментари Харесай

Татуировките, за които един ден ще съжалявате

Татуировките в днешно време не са нещо автентично, съвсем всеки срещнат има  по нещо нарисувано по тялото си. Е, някои татуировки са забавни, красиви и си проличава, че е вложен смисъл, само че за други може да съжалявате един ден, написа каналът във vbox7. Татуисти споделят кои са нещата, които не би трябвало да вършиме.

Герои на " Дисни "

Някои са сладки и наподобява добре на 16-годишно момиче, само че на една сериозна жена не стоят толкоз добре. Ето за какво би трябвало да не се изкушавате да си татуирате патенце или нимфа, тъй като си мислите в този момент, че ще сте яки.

Татуси на врата 

Татусите на врата са готини, само че в случай че наподобяват като този на Кристина Агилера, който е Xtina. Всякакви вдъхновяващи цитати обаче са повече от криндж.

Татуси на дребни птички

Доста са дамите, които желаят татуировка на две птички. На врата, на ръката, на глезена и така нататък, само че татуисти предлагат да не си го причинявате. Татусът от фотографията обаче е много хубав и гальовен.

С дати и непознати имена

Не си татуирайте името на половинката си, както и рождените дати. Сериозно ли ви е мъчно да ги запаметите, че държите да ги изпишете с мастило на гърдите си? Е, в случай че доста ви харесва и ви влече тази хармония... Татуисти обаче считат, че е време тази мода да отмине.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР