Тъщата на удушения Пейо – Красимира Трифонова, която е сочена

...
Тъщата на удушения Пейо – Красимира Трифонова, която е сочена
Коментари Харесай

СМЪРТТА НА ПЕЙО ПЕЕВ: Тъщата на удушения мъж влезе в болница

Тъщата на удушения Пейо – Красимира Трифонова, която е посочена за основно настоящо лице в убийството му, е призната в болница, обявиха в информация от Софийската градска прокуратура.

Припомняме ви, че тъщата на Пейо – Габриела, и брачната половинка му Красимира са упрекнати в убийството на младия мъж, което съгласно прокуратурата се е случило на 18 януари. Твърденията са, че Красимира Трифонова задушава Пейо, а Габриела му пречи да се измъкне от хватката. Убийството се е направило в колата на жертвата, а след това возилото и трупът са откарани на Витоша, където са открити ден по-късно.

Стана ясно, че наблюдаващият делото за убийството на Пейо Пеев прокурор е дал позволение Красимира Трифонова да бъде приета в болница в болничното заведение към пандиза в София.

„ Здравословното положение на Красимира Трифонова е наложило привеждането й в клиника. Тя е призната в болничното заведение към Софийския централен затвор за диагностициране и назначение на съответната терапия. Повече детайлности за здравословното й положение не следва да бъдат оповестявани, доколкото би се засегнала персоналната сфера на лицето. “

Специализираната болница за интензивно лекуване на лишени от независимост (СБАЛЛС), в която се лекуват пандизчии от цялата страна, се намира на територията на Софийския централен затвор и е разграничена на мъжка и женска част.

Не се знае какво е повода за нейното неприятно здравословно състояние- главната, само че непотвърдена версия е, че дамата е вдигнала доста висока кръвно.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР