Търсих билети за летището на Еконта в Русе, няма го,

...
Търсих билети за летището на Еконта в Русе, няма го,
Коментари Харесай

Борисов: Търсих билети за летището на Еконта в Русе, няма го. Моите 50 лв. си бяха 50 лв.

Търсих билети за летището на Еконта в Русе, няма го, търсих автомагистрала – няма, предава Епицентър. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Арт център в Бяла. Домакин на срещата бе кметът на Бяла от ГЕРБ Димитър Славов.
И за пенсиите ви излъгаха – моите 50 лева си бяха 50 лева, сподели на събралото се голям брой Борисов.
Бившият министър председател имаше поради обещанията на министъра на превоза в кабинета „ Петков “ Николай Събев – притежател на „ Еконт “, че в Русе ще има летище. Както и обстоятелството, че Автомагистрала „ Хемус “ не се строи.
Така ще остане дълго, в случай че на 2-ри не изберете, сподели Борисов.,,Аз не мога да им намеря недостатък, те не са създали нищо “, бе неговият извод.
„ 1,2 милиарда ви бях оставил за пътища, на трошляк щеше да е автомагистралата до Русе, да се асфалтира. Сега е извънредно “, продължи Бойко Борисов.
„ Сутринта търси билети за аероплан, да кацна на летището на Еконт-а, но го няма. Исках да взема някоя ядка от автомагистралата – парите ги взели. За наслада видях засети ниви, трактори, сеялки… Поне нивите са цели.
Сега може да изберете. Казвах ви, че ви взимат по 1 лева за всеки литър бензин и нафта… Тези учебни заведения, тези детски градини, които имаха газ – всичко завърши! Компенсацията, която дават обещание и пускат – не им стига за осветяване. Само за общините би трябвало да се направи голямо финансиране в бюджета. А парите ги няма. 2 години – нищо! “, продължи той.
„ Този път би трябвало да си гласувате за вас. И за пенсиите ви излъгаха – сякаш получавате повече, а като идете в магазина – те отпътуват. Моите 50 лева си бяха 50 лева Те знаят единствено да вървят и да намират недостатък. Но с цел да ти откри недостатък някой, би трябвало да направиш нещо. Аз не мога да им намеря недостатък, те не са създали нищо “, съобщи още Борисов.
„ Тези 1,2 милиарда ги няма, похарчиха ги! Дълг след дълг, те по тази причина не желаят да покажат бюджета. Всичко, което се дава обещание, за него пари няма. Но аз се надявам, че Радев ще го покаже през министъра. Иначе не е почтено. Обещават ви нарастване на пенсиите, само че те ги няма парите.
Оптимизъм може да дадем, единствено, в случай че победим с доста. Вече нито един политик няма, който да не е споделил думите „ безпорядък “ и „ застой “.
Тук в Бяла гледахте контрабандата на горивата, помните ли какво вършиха цистерните? Контрабанда страшна! И над 5 милиарда отидоха в Русия. Затова имаме поддръжка от Запада ние, тъй като им видяха отношението. След иго сме се възстановили, ще се възстановим и в този момент “, добави той.
По-късно Бойко Борисов описа във Facebook за срещата си в Бяла, като написа:
Общините желаят нови пътища, нови детски градини и учебни заведения, а пари няма. От Бяла до Русе и до Велико Търново ви взеха парите за пътя-1.2 млрд бяха оставени за него, а към този момент щеше да се асфалтира. Сутринта търсих билети за аероплан да кацна на летището в Русе на Еконта-няма такова. Търсих автомагистрала има ли-парите ги взели! Исках да взема някоя ядка от автомагистралата Бяла-Русе, обаче няма такава. Така ще остане задълго, в случай че не гласуваме всеобщо на 2-ри април;
За тези 2 години какво се случи в община Бяла – довършваха се старите планове. Тук бяхте очевидци на чудовищната контрабанда на нафта, до момента в който плащахте близо 4 лева за бензин и нафта и над 5 милиарда отидоха в Русия. Затова имаме подрепа от Запада, тъй като им видяха акъла. Оказа се правилно, когато ви споделях, че ви взимат по 1 лев за всеки литър бензин и нафта.
Колко нови завода се направиха за тези 2 години – един единствено ми покажете. Те знаят единствено да намират недостатъци. Но с цел да ти откри някой недостатък, би трябвало да направиш нещо. Аз желая да им намеря също, само че няма по какъв начин, тъй като не са създали безусловно нищо!
Оставиха дълг след дълг. И по тази причина в този момент не желаят да покажат портфейла на страната, тъй като за всичко, което дават обещание в акцията, пари няма. Какво ще приказват? Надявам се Радев да покаже положението на бюджета през финансовия си министър, другояче няма да е честно;
Не ви увещавам и не пропагандирам, този път гласувайте за себе си! Оптимизъм ще има единствено, в случай че спечелим с болшинство, с цел да усещаме поддръжката и желанието на хората. Иначе избор след избор. Вече няма политик, който да не е споделил думата „ безпорядък “ и „ застой “. И след иго сме се възстановили, ще се възстановим и в този момент!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР