Търси се инвеститор за Фитнес и СПА зоната на престижната

...
Търси се инвеститор за Фитнес и СПА зоната на престижната
Коментари Харесай

Ловците на топ имоти в Бургас почти превзеха „Кандински Резиденс“

Търси се вложител за Фитнес и СПА зоната на влиятелната постройка

Един неповторим и уникален в град Бургас архитектурен комплекс –, притегля погледите на ул. Адам Мицкевич в морския град. Впечатляващият билдинг бе приключен през 2019 година и бързо бе открит от ловците на топ парцели. В постройката откриха своя дом ценителите на качественото строителство и изтънчен начин на живот, а вложители с усет към сполучливи бизнес инициативи оглеждат партера и първия етаж на постройката на равнище -1, планувани за ресторант  ифитнес със СПА зона.

По информация на Флагман.бг в околните месеци в „ Кандински Резиденс “ ще отвори порти шикозния пан азиатски ресторант, представящ последните международни трендове в интериора и кулинарното майсторство.



Над 900 кв. м от постройката са планувани за фитнес със СПА зона. Локацията и отличните условия разсъниха любознанието на огромни имена от сектора. От сигурен източник знаем, че от известната верига „ Виктория СПА “ демонстрират интерес. От мениджмънта на „ Кандински Резиденс “ са безапелационни, че освен вложителят или наемателят би трябвало да харесат постройката, която има своята специфичност.

„ Държим да предоставим най-високо равнище услуга, както на притежателите на жилища, по този начин и на посетителите в ресторанта и спортната зала. Ето за какво през цялото време утвърждаваме самостоятелно всеки, показал интерес към нас – покупател или бизнес сътрудник. Гъвкави сме и в изискванията за партньорство. Например фитнесът със СПА зоната могат да бъдат закупени или отдадени чартърен. Имаме очакван план за тях, само че можем да правим и преустройства, съобразени с посочени условия “, разяснява Димитър Русев, координатор капиталови планове на „ Кандински Резиденс “.

 
 Проектът на  „ Кандински Резиденс “ за СПА зона е прфесионално направен, само че всеки вложител може да осъществя и по-различна концепция  Пространството, планувано за фитнес, е задоволително огромно и има доста варианти за разпределение
Сред високо ценените характерности на „ Кандински Резиденс “, привличащи купувачите и бизнеса, са, както посочихме, отличната локация – постройката е ситуирана в естетика с крайбрежния бул., на крачка от „ Пантеона “ в Морската градина и прелестната морска гледка, разкриваща се от постройката. Новите притежатели се радват на удобството да живеят наоколо до централната градска част и необятната плажна линия на Бургаския залив.

Всъщност, първичният план е сградата да бъде първокласен апартхотел, само че след това вложителят сменя концепцията. Тази специфичност не е минус за живущите в постройката, а в противен случай. Общите елементи в „ Кандински Резиденс “ са без аналог в града. Удобствата и луксът впечатляват още от фоайето.
 Общите елементи са първокласни, а достътпът до всеки от етажите се обезпечава от два асансьора  Този тристаен апартамент в „ Кандински Резиденс “ към този момент е населен и радва притежателите си. Проектът и осъществяването са дело на интериорно студио  „ Code Rouge ”  Апартаменти в продажба към момента има на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти жилищни етажи
Контролиран достъп, складови и служебни пространства, под земята паркинг с асансьор за коли са единствено част от удобствата тук.

Сградата е изпълнена с качествени материали, енергийно ефикасна с висококачествена изолираност, дограма – алуминиев троен стъклопакет с коефициент на топлопреминаване под 1.1, новаторска фасада с каменна обшивка, създадена с забавен архитектурен дизайн.

Цялата постройка е централно вентилирана и климатизирана, жилищата също. Предвидена е опция в жилищата да бъде доразработена система „ образован дом “.

Апартаменти в продажба към момента има на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти жилищни етажи. Имотите се продават при степен на комплектност: стени, подове и тавани – мазилка гипс, шпакловка, дизайнерски тавани, подови замазки; електрическа и ВиК съоръжения, климатици - с предоставени вътрешни климатични тела, с включен монтаж. Баните, санитарните възли и мокрите пространства са със степен на комплектност на запушалка и с инсталирана тоалетна конструкция. 

 
 Мострен апартамент в постройката, той към този момент е продаден
Мострен двустаен апартамент, стилно обзаведен по дизайнерски план, притегля и показва функционалността на жилищните площи.
 Гледката от спаните е пленителна когато и да е на денонощието
Изброените и още редица интериорни и функционални линии трансформират „ Кандински Резиденс “ в постройка с характерен личен жанр, открояващ се и правещ усещане.

Още информация можете да получите на тел.: +359 888 97 88 40 и +359 894 56 11 32.
 Фасадата на резиденция " Кандински " е впечатляваща
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР