Търсенето на единствения или единствената. Едно от най-сериозните и определящи

...
Търсенето на единствения или единствената. Едно от най-сериозните и определящи
Коментари Харесай

Прави това нещо всеки ден, за да привлечеш сродната си душа

Търсенето на единствения или единствената. Едно от най-сериозните и определящи инициативи в живота на всеки. Кой не желае да има някой, до който да заспива всяка вечер, да намира разтуха, да среща схващане? Просто някой, с който да крачи през живота един до друг. Сродна душа.

Само че това постоянно се оказва доста по-трудно, в сравнение с е в сантименталните филми по малкия екран. Усещаш по какъв начин времето си лети, а ти към момента нямаш човек до себе си. Но има ли какво да направиш или би трябвало да оставиш всичко на ориста? Катрин Бехан от уеб страницата YourTango споделя какви са страстите на хората, за които това търсене е мъчно, и какво могат да създадат, с цел да имат триумф:

Ревнуваш ли, когато чуеш, че поредната твоя приятелка е намерила и се е омъжила за своята сродна душа? Чудиш ли се за какво тя, а не аз? Поздравяваш ли ги, докато сърцето ти тайно боли, тъй като към момента си сама? Чудиш ли се дали си пропуснали шанса си за същинска обич, дали нещо не е наред с теб?

Разбирам ви. Когато организирах сватбената гала на клиент предишния месец, видях необвързани в тълпата с лицето „ Иска ми се това да бях аз “.

Сватбите са известни с това, че карат необвързаните хора да се усещат самотни, даже в случай че в действителност са щастливи за булката и младоженеца. Булката на тази женитба, Джaнис, употребява доста трикове, с цел да поддържа любовните си трептения, макар че излизаше с поредност от глуповати типове по пътя си към Мика. 

 d iStock

Джанис разчиташе на персоналните си тактики, с цел да поддържа настроението си оптимистично макар пречките и това ѝ оказа помощ. Нейният запас номер 1? Смях. Това момиче има страшно чувство за комизъм и даже прави малко стендъп, в случай че я придумаш както би трябвало. Разбира се, за това може да са нужни няколко шота течна храброст, само че това само я прави по-смешна.

И по този начин, какво общо има това с вас? Всичко. Виж, знам, че ти е омръзнало да търсиш, да ходиш по срещи и да се установяваш, и знам, че си желала сродната си душа през вчерашния ден и започваш да се уморяваш от това да виждаш толкоз доста двойки в Instagram фийда ти. Но има едно нещо, което можеш да направиш още днес. Можеш да се ангажираш с едно нещо, което ще промени шанса ти... Обещавам: Смей се повече.

 d iStock

Сериозно, всеки ден намирай нещо, на което да се смееш. Прави го всеки ден в продължение на 21 дни. Ще ти помогне, в случай че имаш приятели, които ти изпращат занимателни видеоклипове, които да гледаш, и в случай че се засмееш, сподели ги. Дори в Библията се споделя: „ Веселото сърце прави положително като лекарството “. Насърчавам ви да гледате занимателно видео и да се опитате да не се смеете: Смехът инфектиран ли е? И още по какъв начин!

Объркано и неловко е да живееш с друго човешко създание и това е истината. Без възприятие за комизъм и доста смях всяка среща на сродна душа става напрегната. Присъединете се към придвижването и се смейте всеки ден в продължение на 21 дни.

Хуморът е доста, доста прелъстителен. Не забравяйте това.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР