Търсене на скрити съкровища, лов на призраци и изпълнение на

...
Търсене на скрити съкровища, лов на призраци и изпълнение на
Коментари Харесай

В Тютюневия град днес и утре се провеждат забавни градски игри

Търсене на скрити съкровища, лов на призраци и осъществяване на задания по трасе с GPS координати, това са част от провокациите, които чакат искащите да се включат в  Пловдив в първите от поредицата безвъзмездни градски игри. Те ще се състоят в Тютюневия град  днес и на следващия ден и са под мотото  " Тютюневия град. Генезис! ". Организатор е Фондация " Пловдив 2019 ". 

Първата игра през днешния ден е озаглавена " Да създадем град ". Участниците могат да се впуснат в търсене на скрити съкровища. Кодовете ще им дадат опция да съберат заеми за " закупуване " на земя и здания, с цел да пресъздадат своите хрумвания за нови къщи, паркове и улици. 

Поканата към гражданите и гостите на Пловдив е да се  включат в  игрите, които целят да провокират нестандартно мислене за Тютюневия град - един от основните планове в програмата на " Пловдив - Европейска столица на културата ". Така пространствата към тютюневите складове могат да бъдат разпознати като нови места за другарство, развлечение и просвета. 

Градските игри дават опция за присъединяване както на самостоятелни играчи, по този начин и на фамилии, деца и проведени групи. На място доброволци на фондацията ще упътват играчите към техните задачи и задания. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР