Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да

...
Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да
Коментари Харесай

Това Е Същинско Зверство! Пребиха Жестоко Една От Красивите Звезди На Откраднат Живот! Деси Бакърджиева Призна, Че Е

Търпението от време на време е много дълъг интервал, може би би трябвало да си тръгнеш при първия пестник. Нещо се пречупи в мен и си споделих: Господи, аз това ли заслужавам?!

Първия пестник получила от ревнивост, по тази причина, че някой я е погледнал. " И беше необичайно, тъй като беше пред хората и аз го одобрих като нещо обикновено ", спомня си Деси.

Бакърджиева споделя, че никой не знае, че жертвите на домашно принуждение са подложени на този тормоз. " Това остава зад заключените порти и затворените завеси. За пред хората може да сме най-великолепната двойка, само че какво се случва у дома единствено ние си знаем ", споделя красивата актриса.

" Страхувах се да посегна. Удрят те, само че от това теб не те боли и знаеш, че в случай че отвърнеш, може да е доста смъртоносно ", споделя Деси горчивия си опит.

" Когато един човек е захласнат от теб и желанието да има всяка една част от теб - това е злокобно ", добавя Бакърджиева.

Тя е съумяла да повярва още веднъж на мъжете. Най-важното за нея е, че хората са разнообразни, някои са хора, а други са изроди.

" Много дълго време си разреших да бъда сама, само че това не значи, че не съм спряла да бленувам за семейство, да имам още деца, да бъда младоженка. Мечтите се сбъдват може би ", приключва Деси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР