Таро карта на седмицата от 12 до 18 февруари -

...
Таро карта на седмицата от 12 до 18 февруари -
Коментари Харесай

Таро карта за седмицата: Какво ни очаква от 12 до 18 февруари

Таро карта на седмицата от 12 до 18 февруари - Крал на Мечовете



 

През тази седмица водеща ще бъде силата на здравия разсъдък. За да решите всевъзможни въпроси, използвайте разсъдъка и логиката си. Действайте с самообладание, без да губите главата си - единствено по този начин ще постигнете своите мечтани цели. Не разсейвайте вниманието си на голям брой неща, изберете единствено в действителност значимите задания и премахнете всичко излишно.

С подчинение ще можете да оцените обстановката в профил и да действате безгрешно. Ако сега ви е мъчно да действате обективно, потърсете помощ от експерт. Що се отнася до работата, най-успешните области тази седмица, предвещаващи удобни резултати, са осведомителните технологии, интелектуалният труд, всички средства за връзка и връзки. Ако сте желали да решите някои въпроси в връзките, само че сте се колебали, силата на седмицата ще ви придаде храброст. Използвайте обективността, която е вътрешността на всички хора тази седмица, с цел да разрешите разногласията и да проясните дълго тлеещите въпроси.

Ако съумеете да запазите спокойствието си и да не превръщате нещата в персонални офанзиви, можете да постигнете всевъзможни съглашения, даже тези, които изглеждате невъзможни. Използвайте своята прозорливост и изразете значимите за вас неща. Кой знае, може би вашият събеседник също е желал това, само че не е смеел да попита?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР