Тържествено честване на 100 години футбол в град Нови пазар

...
Тържествено честване на 100 години футбол в град Нови пазар
Коментари Харесай

Ботев отпразнува своя вековен юбилей с грандиозен празник, ветераните на ЦСКА уважиха събитието

Тържествено честване на 100 години футбол в град Нови пазар проведоха Община Нови пазар и ФК " Ботев ". На градския стадион " Христо Ботев " се събраха ветерани, футболни деятели, последователи и посетители, с цел да почетат едновековния празник от основаването на първия футболен клуб в града.

Почетни плакети и награди получиха всички футболисти, треньори, ръководители, съдии, футболни деятели, които написаха 100-годишната история на футбола в Нови пазар и оставиха с имената си трайна диря в историята на ФК Ботев, оповестяват от уеб страницата на клуба.

Почетни плакети бяха връчени и на някогашни и сегашен кмет, които в никакъв случай не изоставиха футболния клуб и дружно надграждаха и създаваха условия за развиването на този спорт.

С приветствени адреси към празнуващите се обърнаха Веселин Василев - пратеник към български футболен съюз, регионален съвет Варна, както и президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Благодарност за поддръжката през вековната история на клуба изрече президентът на ФК Ботев - Йордан Миленов.

С одобрение към всички присъстващи се обърна кметът на Община Нови пазар и хазаин на събитието господин Георги Георгиев.

" Честит древен празник на футболен клуб Ботев (Нови пазар)!

За мен е чест и наслаждение да Ви поздравя във връзка 100-годишния празник на клуба, основан в далечната 1922-ра година.

Вярвам, че посрещате този празник с горделивост и убеденост, че ФК Ботев ще пребъде!

Нека достиженията и оценките се множат през годините и радват многочислените последователи на Ботев!

Желая Ви доста бъдещи триумфи!

Честит празник! "
 Снимка 579828
Източник:

Празничния ден продължи със звездния мач сред ветераните на ФК Ботев и ЦСКА предвождани от именитият вратар на " армейците " - Георги Велинов.

В хода на мача се организира лотария с доста и разнородни награди за феновете.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР