Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са й

...
Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са й
Коментари Харесай

Микрофон с батерии менте прецака Лили на концерт

Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са й пробутали акумулатори менте. Това се ожали самата тя на концерта си в Кърджали. Звездата бе посрещната от над 4-хилядна аудитория на „ Арена Спартак “, която отвори порти за първи път след повече от 10 години, в които не е функционирала, написа " Телеграф ".

Обещано

В кулминационната точка на рецитала микрофонът на певицата спря, само че тя за следващ път сподели стоманения си професионализъм, като това не повлия да си довърши осъществяването, а след това изкоментира: „ Пълни сме с подправени неща в страната - микрофонът спря, батериите подправени, добре че ние тук сме същински “. Очаквано публиката бе на крайници и пя дружно с Лили, само че ненадейно и напълно непринудено тя слезе от сцената и прегърна кмета на Кърджали доцент доктор Хасан Азис, който я предложения в родопския град. „ Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това наслаждение, което изпитах освен аз, само че и всички мои сътрудници на сцената. Ние го вършим това с цялото си сърце и наслаждение за вас. Мога да ви обещая, а аз като обещая, знам, че давам обещание. Винаги когато ни поканите, за идната година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази общителна покана “, съобщи Лили.

Картина

Тя излезе и на бис, а по-късно получи подарък от името на седемте кметовеа от района - картина с нейния лик, връчена й от доцент доктор Азис. А наличието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни реализатори, за чието творчество няма възраст. Сред осъществяванията прозвучаха както добре известни и емблематични части като „ Панаири “ и „ Камино “, по този начин и по-нови. На сцената на „ Арена Спартак “ с Лили Иванова излязоха и музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР