Търговище. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес

...
Търговище. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес
Коментари Харесай

Община Търговище и „Национална компания индустриални зони“ обсъдиха идея за развитие на индустриална зона

Търговище. Изпълнителният шеф на „ Национална компания индустриални зони “ Антоанета Барес и кметът на Търговище Дарин Димитров разискаха опцията за създаване на индустриална зона в региона. Това оповестиха от пресцентъра на „ Национална компания индустриални зони “ . По време на проучвателната аудиенция кметът сподели на госпожа Барес терени край града, които са с уместно местонахождение, наоколо до жп линия и с бърз достъп до автомагистралата за Шумен и Варна.
„ За вложителите е значимо да има построена добра инфраструктура и квалифицирана работна ръка. В плюс ще е да има построени индустриални и складови площи, с цел да могат вложителите по-бързо да започват бизнеса си “, означи изпълнителният шеф на НКИЗ.
„ Идентифицирали сме терени на общината, които могат да се приготвят и да станат подобаващи за възможни вложители “, означи кметът Дарин Димитров.
Барес сподели, че Търговище е подобаващ като град и може да кандидатства по програмата за развиване на индустриалните зони „ Региони в напредък “.
„ Национална компания индустриални зони “ може да съветва общината като сдружение с опит по какъв начин да провежда и проектира построяването на една индустриална зона, за която да получи финансиране по програмата “, сподели още Антоанета Барес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР