Taoiseach каза, че ще използва специалната платформа“ на Деня на

...
Taoiseach каза, че ще използва специалната платформа“ на Деня на
Коментари Харесай

Варадкар ще използва платформата на Деня на Св. Патрик, за да лобира срещу САЩ за подкрепа на прекратяването на огъня в Газа

Taoiseach сподели, че ще употребява „ специфичната платформа “ на Деня на Св. Патрик, с цел да притисне президента на Съединени американски щати Джо Байдън да поддържа примирието в Близкия изток.

Лео Варадкар сподели, че ще внуши на господин Байдън, както и на вицепрезидента Камала Харис, представителя Майк Джонсън и водачите на Конгреса мнението на ирландците, че те желаят убийствата в Газа да спрат.

>

Г-н Варадкар и редица други министри сега участват на събития в Съединените щати към деня на Свети Патрик.

Говорейки с медиите по време на посещаване в Бостън, господин Варадкар сподели, че денят на националния светец на Ирландия му дава „ доста специфична платформа по целия свят, не на последно място във Вашингтон “.

„ Ще се срещна с президента, зам. президента, представителя на Конгреса и водачите на Конгреса, и аз ще употребявам тази опция, с цел да предложа гледната точка на Ирландия по този въпрос и да им кажа по какъв начин се усещат ирландците, а точно, че желаеме неотложно преустановяване на огъня,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР