Таня Скринска е предприемач, който вече почти 17 години управлява

...
Таня Скринска е предприемач, който вече почти 17 години управлява
Коментари Харесай

Таня Скринска за общочовешките ценности в бизнеса и пътя към успеха

Таня Скринска е бизнесмен, който към този момент съвсем 17 години ръководи личен интернационален бизнес, обвързван с корабен и сухопътен превоз. Компаниите й разполагат с офиси и логистични бази в България и Чехия. Тя е два пъти лауреат на влиятелната премия за жанр и професионален триумф " БГ Модна икона “ в категория " Бизнес “, тази година за повторно получи приз " Жена на годината " на списание Grazia в категория " Бизнес ".

В диалога си с Надя Брайт в " Животът на Фокус " госпожа Скринска описа за пътя си в своя отрасъл от началото до момента. Сподели, че нейният метод на работа е бил и остава всеки ден да прави това, което за нея е забавно и да дава най-хубавото от себе си във всичко. Ценностите, които тя уточни като главно значими за построяването на постоянен бизнес са уместност, почитание и да се държи на дадената дума.

Таня Скринска разкри и изключително забавни наблюдения за работата с интернационалните сътрудници и спецификите на другарство с бизнесмени от разнообразни страни, както и какъв е нейният метод за печелене на доверие в бизнеса оттатък границите на България.

Не по-малко забавна е частта от диалога, в който събеседничката на Надя Брайт описа за модела на другарство, който тя избира - успокоение, почитание и емпатия. Според нея общувайки по този метод в обществото ни, можем да взаимодействаме по-добре.

Тези и други тематики, по които разговаряха Таня Скринска и Надя Брайт, може да чуете в аудиофайла към публикацията.

" Животът на Фокус " е предаването на радио Фокус, което трансформира плавния преход от края на работния ви ден към прелестната ви вечер в занимателно, информативно и музикално прекарване. Може да слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък след новините в 17:00 чак до новините в 20:00. Бъдете с нас!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР