Танцьорката Мартина Огнянова, която освен голямата любов на Слави Трифонов,

...
Танцьорката Мартина Огнянова, която освен голямата любов на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави не може да си плати сметките

Танцьорката Мартина Огнянова, която с изключение на огромната обич на Слави Трифонов, бе и негова избраница, продължава да разпродава подаръците от тогавашния си обичан. След роклите, чантите и обувките, купувани й от Дългия в годините, в които бяха дружно, Мартина разгласи за обмен гащи и чорапогащници. Именно с тях тогавашната хубавица от Варна търгува из фейсбук групи за облекла и аксесоари. От изявленията й излиза наяве, че даже бельото й, до момента в който е била със Слави, е било на известни марки.

 

Разбира се продуктите, които Мартина предлага, са чисто нови, с етикет и опаковка. Цените им варират от 70 до 100 лв.. Пазела ги години наред от сантимент към живота й на богаташка, само че финансовото й състояние наложило да се раздели с марковите гащи.

 

Мартина Огнянова и Слави 

Бившата балерина живя дълги години на фамилни начала с шоумена и сегашен политик, а той даже построи за нея 5-етажното си имение в полите на Витоша, само че тя го напусна малко преди да се нанесат, опозорявайки го пред цяла България като му изневери с треньора си по бокс Коко Колев.

 

Блондинката се хвърли в обятията му незабавно след раздялата със Слави, с който към днешна дата са женени и мат цели 3 деца – Матео, Лука и Нико.

Мартина нееднократно е споделял, че съгласно общите разбирания живеела живот на принцеса и в профил всичко изглеждало прелестно, само че действително не било по този начин – имало доста нощи, в които плакала и не се чувствала добре.

 

Мартина Огнянова с мъжа си Коко Колев 

Когато отишла да тренира бокс, един ден Коко пристигнал да замести треньора й, излезли един път на разходка и повече не се разделили.

И въпреки да е щастлива с Коко, финансовото им състояние не е по никакъв начин розово, въпреки всичко имат да хранят цели три гърла. Често пъти се озовавали безусловно на ръба и карали с подаяния от другари. Преди Нова година пък им спрели тока поради неплатени сметки.

 

Недоимъкът е притиснал съществено някогашната танцьорка в ъгъла и заради тази причина търси всевъзможни способи за припечелване на пари като продажба на облекла и детски продукти по групите, дистрибутор на козметика и несъмнено – прави се на психолог и дава съвещания в интернет. Коко пък е треньор по бокс в клуб в Нова Загора, само че с голяма тъга си докарвал прилични пари.

 

Макар Трифонов да е гневен от разпродажбата, било под достолепието му да я търси, с цел да си вземе назад армаганите.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР