Тангото, което изигра Алекс Раева в Денсинг старс ще влезе

...
Тангото, което изигра Алекс Раева в Денсинг старс ще влезе
Коментари Харесай

Тангото на Алекс Раева в Денсинг старс я извади от кожата й

Тангото, което изигра Алекс Раева в Денсинг старс ще влезе в историята на предаването.

Тя призна, че е било мъчно, тъй като в тангото дамата би трябвало да бъде подчинена, да бъде водена и да се помири, което не е част от характера й.

" Вкарах страст в тангото, което изтанцувах в " Денсинг старс ". Мисля, че около дългата си работа в областта на малкия екран и изкуството, имам способността да основа усещане, че доста добре се оправям с множеството неща, а в действителност не е по този начин. Това също си е тип гений (смее се). Трудно ми е да си помирявам с мъжа по време на танца. Такъв темперамент съм, че желая аз да съм водещата. "

Това показа Алекс Раева, говорейки за танцовите си умения. В предаването " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви артистката отговори на това дали би танцувала с другия водещ на " Денсинг старс " Краси Радков, съобщи " България през днешния ден ".

" Преди да го видя по какъв начин танцува " Пасо добле " ме беше боязън да танцувам с него. Мислех, че ще премаже краката ми, пръсчетата и кокалчетата ми, само че той ме опроверга. Трудно е да погледна съществено Краси, тъй като се е родил комичен ", разкрива Раева, която съобщи, че се намира в найхубавия интервал в живота си.

" В момента със доста щастлива фамилно. Намирам се в най-хубавия си интервал в живота. Детето ми е на 5 години в този момент и това от една страна го прави и най-забавния. Всеки ден съм признателна за това и че имам работа. Преди 10 години щях да съм по-благодарната за работата, а в този момент за това, което е у дома. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР