Тандемът Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека няма да води новия

...
Тандемът Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека няма да води новия
Коментари Харесай

Рачков аут от „Маскираният певец“

Тандемът Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека няма да води новия сезон на „ Маскираният артист “. Рачков е навън от занимателното предаване.

Тази година най-мистериозното шоу в българския ефирен ефир ще изненада феновете с нов водещ в лицето на обичания артист Герасим Георгиев-Геро.

Майсторът на комедията, който беше част от миналогодишния панел на „ Маскираният артист “, ще си партнира с другия занаятчия на заниманието, прочут на почитателите на предаването – Васил Василев-Зуека – по време на вълнуващите съботни вечери.

„ Да бъда жури в предишния сезон беше занимателна, само че и сложна задача. Да съм водещ е забавно предизвикателство и съм сигурен, че още веднъж ще бъде занимателно и изключително прелестно в компанията на Зуека “, споделя артистът, който феновете познават от запаметяващи кино и театрални функции, и участия в едни от най-успешните планове в телевизионния ефир.

Водещите Геро и Зуека ще застанат един до друг на сцената на „ Маскираният артист “ за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с величествен театър ще започва вторият сезон на музикалното шоу по nova тв.

Нови водещи, нов звезден панел и 14 маски ще основават и разискват загадки с доста музика, въодушевление, искра и впечатляващи костюми. Изпълненията на маските ще бъдат коментирани от новите представители на панела в лицето на Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, към които всяка седмица ще се причислява и гост-панелист.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР