Тамим бин Хамад Ал-Тани, емирът на Катар и един от

...
Тамим бин Хамад Ал-Тани, емирът на Катар и един от
Коментари Харесай

Стоичков определи Мондиала в Катар за най-атрактивното Световно първенство

Тамим бин Хамад Ал-Тани, емирът на Катар и един от най-богатите хора в света, прегърна Христо Стоичков след мача Мароко – Португалия (1:0). Това се схваща от фотосите, които българската футболна легенда показа в профила си в обществените мрежи. Преди Mондиала президентът на Катар призна, че е подложен на невиждана рецензия поради шампионата.

„ Поздравих емир Тамим бин Хамад Ал-Тани за най-атрактивното международно състезание в историята – написа Стоичков в формалния профил на своя бранд във Facebook. – Пред очите ни Мароко сподели, че към този момент никой не е дребен и никой не е огромен. “

Емирът прегърна Стоичков във ВИП-салоните на стадиона и няколко минути поприказва с него за всичко протичащо се в Катар. От своя страна Кавалера на „ Златната топка “ му показа своето мнение и за други мачове, и за организацията, определяйки я като „ съвършена “.

На идващия ден Стоичков получи друго голямо самопризнание. Стефано Чечи, един от най-близките хора на Диего Марадона в последните три десетилетия, му подари плакет със златен отпечатък от великия аржентинец. От него са направени единствено 500 броя и всички са под номера. Разбира се, №8 от неповторимата серия е за Стоичков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР