Там където има пушек, най-вероятно има и няколко души, които

...
Там където има пушек, най-вероятно има и няколко души, които
Коментари Харесай

Пушачите на марихуана правят с до 20% повече секс на година

Там където има дим, най-вероятно има и няколко души, които си подават една цигара. И до момента в който тук този античен обред продължава да се осъжда от законодателството, учени от Стамфордския университет направиха следващото позитивно разобличаване. Господата разгласиха своя труд в журнала по сексология и за следващ път прибавиха един плюс на марихуаната.
В присъединяване на изследваното са участвали и господа от Калифорния, които разгледали повишението на раждаемостта от 2002 година до 2015 година. Повече от 50 000 американци на възраст от 25 до 45 години са взели присъединяване и са дали отговор на доста специлен въпрос - "Колко пъти сте правили хетеросексуален секс през последните 4 седмици и какъв брой пъти сте пушили марихуана през последните 12 месеца? ".
Жените, които пушат съвсем всеки ден, декларират, че са правили със 7.1 пъти повече секс, съпоставено с тези, които не са пушили през последната година. Дневния пушач пък дава 6.9 пъти по-добър резултат от останалите въздържатели. "С други думи, консуматорите на марихуана са правили с 20% повече секс, по отношение на въздържателите. " декларира доктор Майкъл Айзенбърг, помощник професор по урология в Стамфорд. Обикновената двойка прави секс по един път в седмица, декларира Айзенбърг, до момента в който потребителите на марихуана покачват това число с 20%, освен това на годишна база.
"Ако кажете на младежите, че могат да вършат 20% повече секс на година, мнозина ще стартират да се замислят. ", добави професора. "Вярването, че множеството двойки пушат нормално след секс не е изключително правдиво. Хора от всяка раса, възраст, обучение, приход, вяра и даже здравен статус, без значение дали са женени или не, имат деца или не, пушат и преди секс, което пък води до много позитивен резултат ", продължава професора. Може би проучването идва навръх време, откакто 64% от американците са декларирали, че желаят марихуаната да бъде изцяло легална, съгласно изследване на Gallup.
Стамфордските учени също по този начин припомнят, че пушенето на марихуана не подсигурява наложително повече секс, а просто дава този късмет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР