Талисмани за дома – ето кои предмети зареждат къщата с

...
Талисмани за дома – ето кои предмети зареждат къщата с
Коментари Харесай

Талисмани за дома – ето кои предмети ще ви донесат щастие

Талисмани за дома – ето кои предмети зареждат къщата с позитивна сила

Щастието в един дом зависи освен от позитивното отношение на стопанина. Има неща, които притеглят шанс и разцвет.

Талисмани за дома

Подкова
Смята се, че шансът постоянно е на кон, а конят се нуждае от подкова. Тя ще покаже пътя на шанса към дома ви. Много е значимо да поставите вярно подковата. При сполучлив избор на местоположението й в къщата ви чака благополучие и разцвет, а скърбите и заболяванията ще я заобикалят.

За да активирате амулета, би трябвало да запознаете подковата с цялата къща, да й покажете местоположението на стаите и да поискате отбрана и благоденствие. Не забравяйте да кажете на подковата какъв брой ви оказва помощ.

Чесън
Най-вероятната причина за кавгите в дома са злите духове. Домакинските каузи не вървят добре – или съдовете се изплъзват от ръцете ви, след това се карате, по-късно настроението се утежнява. Можете да си извършите мощен талисман, който ще защищити къщата ви от негативна сила.

Чесънът се окачва на насаме място под тавана, като се желае отбрана от неприятни очи и зли духове. Консумацията на чесън покачва имунитета и почиства отрицателната сила от недоброжелателите.

Пчелен мед
Медът е чудесно любовно средство за индивида, който харесвате. Почерпете го със сладкия деликатес, домакинята демонстрира, че е гостоприемна, а гостът помни къщата като уютна и гостоприемна.

Медът е знак на благосъстояние. Така че, не забравяйте постоянно да имате от тази вкусотия вкъщи.

Ябълки
Със своята прохлада те ще ви обезпечат положително въодушевление и няма да ви разрешат да бъдете тъжни. Положителната сила ще проникне в къщата и ще я почисти на всички енергийни равнища.

Завържете хубава ябълка със сатенена панделка за дръжката и кажете: „ Стягам мощно възела, прилъгвам щастието в дома си. ”

Икона
Винаги иконите за вярващите са били най-силните амулети и помощници. Иконите са в положение да защитят вашия дом от всевъзможни офанзиви.

Уважителното и грижовно отношение към иконите безспорно ще донесе мир и успокоение за всички живеещи в къщата.

Безопасна игла
Лошите мисли постоянно влизат в дома като неканени посетители и от време на време е доста мъчно да се отървете от тях.

За да активирате защитните сили на безвредната игла, би трябвало да я обгорите над огън, да я изплакнете под течаща вода и да я покриете със примес от сол и черен пипер за една нощ. На сутринта помолете иглата да ви защищити от неприятните мисли и я закачете над входната врата, тъй че да не се вижда.

Камбанка
Мелодичният звън на камбанката е в положение да върне настроението в къщата, да прогони всички зли духове и да устои на похищенията на злите сили. За да активирате амулета, задоволително е да го окачите на мястото, където постоянно ще звъни. Ако мелодията се промени, стане траурна или изцяло безшумна, време е да промените амулета, защото той е погълнал прекалено много отрицателна сила.

Сапун
Можете да активирате сапуна за отбрана, както следва: запалете бяла свещ, вземете 2 сапуна без химически добавки, измийте ръцете си до лактите и кажете: „ Както водата и пяната измиват мръсотията, по този начин и сапунът пази къщата. Поставете едното парче в банята, другото в тоалетната.

Свещи
Свещите са знак на светлината и мъдростта. Църковните свещи работят най-добре. Запалете свещ и обиколете цялата къща, като не пропускате нито един ъгъл. Поискайте отбрана и светлина в къщата и душите. Свещта, която ви е останала поставете пред икона или намерете място от източната страна на къщата, където можете да поставите талисмана.

Огледало
Кръглото огледало в дървена рамка работи най-добре като амулет. В къща, където царуват естетика и взаимно схващане, то гълтам позитивната сила и я връща многократно. Не се карайте пред него и не използвайте циничен език.

За предпочитане е дамата да задейства огледалото за отбрана. Напръскайте салфетка с обичания си парфюм и избършете огледалото с кръгово придвижване. Поставете хубава дълбока паница пред огледалото през нощта. Напълнете я със алегорични предмети (монета за благосъстояние, четка за коса за хубост, фамилна фотография за благополучие) и поискайте отбрана.

Щастието в къщата зависи освен от амулетите, само че и от желанието ви да запазите комфорта и хармонията. Не единствено къщата би трябвало да бъде почистена от негативна сила. Отношението ви към себе си и към хората към вас също въздейства на атмосферата на благополучие и добрина.

Вижте още: Работата на мозъка се усъвършенства при потреблението на куркума

Тези талисмани за дома дружно с позитивното ви отношение ще оказват помощ да внесете благополучие в дома си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР