“Талисманът” е написан специално за банката с непознати произведения. От

...
“Талисманът” е написан специално за банката с непознати произведения. От
Коментари Харесай

Симпатизант на Възраждане, човек срещу НАТО и ЕС или кой е авторът, паднал се на матурата за 7. клас?

“Талисманът” е написан особено за банката с непознати творби. От същата банка е и миналогодишният роман – “Череши” на Захари Карабашлиев. След като стана ясно, че точно това е изтеглената за изпита на учениците в 7. клас творба обаче в публичното пространство незабавно заваляха мнения. Разказът бе наименуван от някои “лоша литература”.

Самият Бачков се похвали в персоналния си профил във Фейсбук за това, че разказът му е бил определен.

" Днес на матурите по БЕЛ се падна мой роман. За разлика от писателите - храненици на Сорос, които са постоянно в прожекторите и новините, и аз получих своето самопризнание! Радвам се най-много поради стотиците подценявани български гении, а те по никакъв начин не са малко! Вярвам, че постепенно, само че несъмнено всеки ще получи заслуженото от него! "



Красимир Бачков е преподавател по изобразително изкуство във Варна. Той има близо 50 награди за 10-е си книги, измежду които два романа и една стихосбирка.

В обществените мрежи обаче се оказва, че политическите му възгледи клонят към тези, проповядвани от партия “Възраждане”. Така да вземем за пример на 5 май Красимир Бачков разгласява следното:

" Тук няма интрига, а надменно и безкомпромисно налагане волята на богатите ненормални копелета от банкрутиралия към този момент Запад! Те постановат фашизъм и заличаване на всички, които са разнообразни от тях! Това, което можем да сторим е да не чакаме като овце назаколение, а да действаме! Не с приказки в Интернет, а на улицата!

1. Да свалим продажниците от държавното управление и да ги осъдим за измените, лъжите и кражбите им по отношение на народа!

2. Да изберем единствената партия сега, която милее за България - Възраждане!

3. Да напуснем Европейския съюз и НАТО!

4. Да намерим различен вид за отбрана на националната ни сигурност!

5. Да си върнем свободата и естествения живот! "

Освен това Бачков отхвърля епидемията от COVID-19 и световното стопляне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР