Талантливата певица е водеща на новото предаване на обществената телевизия,

...
Талантливата певица е водеща на новото предаване на обществената телевизия,
Коментари Харесай

Деси Добрева ще води музикално предаване по БНТ1

Талантливата певица е водеща на новото предаване на публичната телевизия, което започва на 15 септември. Интересни истории, откровени диалози и красива българска музика в осъществяване на най-големите български звезди под съпровода на Дани Милев и бенда му ще посрещат феновете на Българска национална телевизия всяка сряда от 21:00 ч.

На 15 септември /сряда/ започва най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия – „ Музика безспир “. Всяка сряда от 21:00 ч., феновете ще могат да се насладят на атрактивно телевизионно шоу с най-големите имена от българската поп и рок музика и техните песни-легенди, оставили трайна диря в сърцата на няколко генерации българи.

Водещ на музикалното шоу е чаровната и надарена певица Деси Добрева.



„ Щастлива съм, че мога да бъда част от този прелестен формат, в който ще представим най-хубавото от българската известна музика. Вълнувам се от идните срещи с именитите наши реализатори и нямам самообладание да кажа „ Добър вечер! “ от сцената на „ Музика безспир! “”, споделя Деси Добрева.

В „ Музика безспир “ бенд от изявени музиканти с началник Дани Милев ще съпровожда артистите. Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще беседва искрено с гостите, само че и ще ги изненадва.

Любими песни, забавление и прочувствени откровения за богатата история на известната музика и бъдещето ѝ ще трансформира всяка сряда вечер по Българска национална телевизия в празник.

Гледайте „ Музика безспир “ всяка сряда от 15 септември, 21:00 часа по Българска национална телевизия 1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР