Талантлива варненка е носителка на титлата Мисис Дама на годината“

...
Талантлива варненка е носителка на титлата Мисис Дама на годината“
Коментари Харесай

Удостоиха варненка с титлата Мисис Дама на годината 2024 за мода

Талантлива варненка е носителка на купата " Мисис Дама на годината “ 2024 в категория за мода. Това е Румяна Иванова - притежател и основен дизайнер на ателие TAILOR, научи ексклузивно  Varna24.bg . Вече над 17 години това е желана марка за зрелостници, сватби и събития.

Бляскавата гала се организира за 17 път в балната зала " Монтесито “ в София. Организатор и продуцент на премиите са организация " Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd. " в лицето на Меги Савова.

Наградите са за дамите на днешния ден, без значение дали са известни или не, които сами построяват своето име и се гордеят с него. Над 100 дами бяха кандидатките за систематизиране в 32 категории, само че от тях журито реши да награди единствено 13. Гостите на вечерта бяха посрещани с чаша вино Lenea Dimyat от винарска маза Мараш. Наградените получиха дарове от Galelletato. Сред останалите наградени са: Александра Димитрова в категория онлайн магазин, Катя Мачуганова – в категория Иновации, Теодора Йосифовна – в категория медицина, Симона Кръстева в категория – тв публицистика, Александра Томова – в категория публицистика, Аделина Георгиева – в категория вино и винена просвета, Райна Мандакова – в категория право, Гюлсим Али – в категория най-успяла българка зад граница, Манита Вартан – в категория щедрост, Карин Доберсбергер – в категория политика, Диана Джерард – в категория Международен сътрудник и Стефан Илчев – в категория Мистър на годината.

Припомняме, че в средата на декември ателието на Румяна Иванова бе удостоено с наградата " Най-добър фешън бранд за 2023 година ". Предстои отварянето на изящен шоурум на ул. " Драгоман “ 42.

През предходната година тя завоюва корона на " Мисис България Europe ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР