Талантът на варненския тенис клуб Черно море-Елит Пьотр Нестеров отпадна

...
Талантът на варненския тенис клуб Черно море-Елит Пьотр Нестеров отпадна
Коментари Харесай

Варненски тенис талант отпадна на сингъл от силен тенис турнир в САЩ

Талантът на варненския тенис клуб Черно море-Елит Пьотр Нестеров отпадна от шампионата до 14 години „ Eddie Herr “ в Съединени американски щати. Това интернационално съревнование е измежду най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст.

Пьотр е навън след сериозна борба на осминафиналите. Несторов отстъпи с 4:6, 6:7(3) от Джевон Джеон от Южна Корея.

Дария Радулова от Търговска колегия Августа Траяна (Стара Загора) се класира за четвъртфиналите на конкуренцията. При девойките поставената под номер 10 Радулова разгроми с 6:1, 6:0 шестата в схемата Анастасия Сисоева от Русия. Това е трета победа за Дария на шампионата, като тя към момента е без нито един изгубен сет. В спор за място на полуфиналите Радулова ще играе против първата сложена Хина Иноуе от Съединени американски щати.

Несторов и Радулова ще играят срещите си от втория кръг на шампионата по двойки. При юношите Пьотр и Бенжамин Киттаи от Съединени американски щати ще се изправят против американците Ласаняк и Ченг, до момента в който при девойките поставените под номер Дария Радулова и Селин Сепкен от Турция ще играят против японките Кубо и Обата.

Българските гении са водени от треньорите Даниел Ангелов и Александрина Колева. Заради отличното им показване през годината Българската федерация по тенис финансира присъединяване на Пьотр Нестеров и Дария Радулова на поредност шампионати в Съединени американски щати, измежду които „ Eddie Herr “ и „ Orange Bowl “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР