Талантът на Локомотив (София) Валентин Николов ще изкара пробен период

...
Талантът на Локомотив (София) Валентин Николов ще изкара пробен период
Коментари Харесай

Най-младият ни играч в професионалния футбол отива на проби в Сампдория

Талантът на Локомотив (София) Валентин Николов ще изкара експериментален интервал в отбора от Серия “А” Сампдория, научи Sportal.bg . 15-годишният полузащитник ще лети за Генуа на 26 ноември, като ще остане три дни в базата на отбора, където ще тренира с връстниците си от набор 2003 и ще изиграе една контрола. Николов към този момент е бил следен от хора от Сампдория и е утвърден от пратениците на клуба.

 Локомотив София - Славия @@@
Валентин стана най-младият ни състезател дебютирал в професионалния футбол, откакто преди няколко седмици влезе в игра в мача на Локомотив (София) против Пирин на възраст 15 години и 12 дни. Още до момента в който беше 14-годишен пък означи първия си гол за столичните “железничари” - при успеха с 2:0 над Славия в контрола. Николов е и капитан на националния ни тим за набор 2003. Пробите се реализират със съдействието на организацията " DKB Sport Group ", която съставлява играча.

 Локомотив София - Славия @@@
Собственикът на " железничарите " Иван Василев удостовери за формалната покана от Самп към огромния гений на столичното Локо. " Да, в действителност получихме публична покана за Вальо от Сампдория. Разбира се, че няма да го спирам. Той е огромен гений, който има капацитет за развиване. Ние виждаме това нещо и се опитваме да го развиваме. Той даже дебютира при нас в професионалния футбол на едвам 15 години. Колко играчи или клубове могат да се похвалят с сходно достижение, изключително за българско дете. Ще пътува за Италия в края на ноември, с цел да го видят от Самп. Принципно има интерес и от други клубове, само че от Генуа през днешния ден дойде публична покана ", показа Василев пред Sportal.bg . Босът на " червено-черните " е в Кипър, където ще поддържа националния тим на България в гостуването на " лъвовете " довечера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР