ТАЛАХАСИ, Флорида - Майката на транссексуално момиче ридаеше във федералния

...
ТАЛАХАСИ, Флорида - Майката на транссексуално момиче ридаеше във федералния
Коментари Харесай

Майка от Флорида се опасява, че семейството й ще бъде опустошено, тъй като започва процесът за забрана за грижа за транссексуални.

ТАЛАХАСИ, Флорида - Майката на транссексуално момиче ридаеше във федералния съд в сряда, до момента в който обмисляше да се наложи да се отдалечи от нея Съпругът на военноморски офицер ще получи здравни грижи за 12-годишното си дете, в случай че възбраната на Флорида за лекуване на полова дисфория за малолетни се отрази.

Жената, която свидетелства като Джейн Доу, с цел да отбрани самоличността на детето си, сподели, че щерка й се е трансформирала от тревожна и смутена в процъфтяваща, щастлива отличничка, откакто й е било разрешено да живее като момиче преди към осем години, решение, което е взела със брачна половинка си след многократни визити на фамилията им лекар.

Но когато момичето наближава пубертета, то се опасява, че ще стартира да се трансформира в момче. Без лекуване тя и фамилията й ще бъдат опустошени, сподели майката.

„ Ще отида до края на Земята, с цел да получа помощта на щерка си, от която се нуждае “, свидетелства дамата посредством ридае, до момента в който изваждаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР