Такситата в Стара Загора са намалели с близо една трета.

...
Такситата в Стара Загора са намалели с близо една трета.
Коментари Харесай

От днес с една трета по-малко са шофьорите на таксита в Стара Загора

Такситата в Стара Загора са намалели с близо една трета. В центъра на града към този момент ги няма обичайните редици от коли, които оферират транспорт на пасажери до разнообразни елементи на града, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция.

"От тази заран не работят сътрудниците, които са от рисковата възрастова група ", сподели за Българска телеграфна агенция водач, който е и пенсиониран офицер от Българската войска. По думите му, в случай че за денонощие колите в Стара Загора са близо 600, в този момент са не повече от 200.

Преди да постъпят на промяна водачите дезинфекцират колите си според наредбите на Общината и РЗИ за битка с Коронавирус - 19. Сключен е контракт с компания за стерилизация, която се реализира на всеки 12 часа. Използват се препарати, които не заплашват в допълнение здравето на пасажерите. Шофьорите работят със защитни защитни средства. "Гарантираме сигурността на пасажерите, които употребяват услугите на компанията ни ", увери ме някогашният офицер, който посочи, че е участник и в задачи на Българската войска зад граница.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР