Таксиметровите шофьори масово отказаха да пренасят дрога. Lupa.bg научи, че

...
Таксиметровите шофьори масово отказаха да пренасят дрога. Lupa.bg научи, че
Коментари Харесай

Проверка на lupa.bg: Таксиджиите отсвириха наркодилърите, спряха да пласират смърт!

Таксиметровите водачи всеобщо отхвърлиха да придвижват дрога. Lupa.bg научи, че натискът върху тях пристигнал от шефовете на таксиметровите компании.

Малко след прехода жълтите коли стремително разнасяха и пласираха опиати. Те бяха свързани с баш шефовете в незаконната верига.

След като дозина водачи са хванати с бял прахуляк, убиващ хора, шефовете им станали безкомпромисни към тази издънка.

Наркодилърството на водачите им петнило името на таксиметровата компания.

Бакшиш споделя пред lupa.bg че още с назначението на новите водачи, първото нещо, което им се казвало е, че в случай че бъдат хванати с дрога, нямало да има никакви взаимни отстъпки за тях, даже съдът да е благоразположен към издънките им. Така таксиметровите водачи, не смеели да се забъркват в каквито и да е схеми.

Справка в полицията демонстрира, че през последните две години съвсем няма хванат бакшиш с опиати.

Изкушението на водачите да печелят противозаконни пари било по-силно в София, Пловдив и Бургас, разкриват криминалистите. В по-малките градове таксиджиите въртели още по-примерно кормилото без да мислят за нелепости. 

За разлика от таксиметровите водачи обаче, другите водачи всеобщо сядали зад кормилото след приложимост на дрога, което води до от ден на ден изкривени ламарини и гибел на пътя. Въпреки безконечните закани на Министерство на вътрешните работи шефовете, че ще се оправят с този проблем, обществото не има вяра това да се случи на процедура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР