Таксиметров водач и полицаи от Охранителна полиция предотвратиха измама в

...
Таксиметров водач и полицаи от Охранителна полиция предотвратиха измама в
Коментари Харесай

Таксиджия и полицай предотвратиха телефонна измама в Димитровград

Таксиметров лидер и служители на реда от " Охранителна полиция " предотвратиха машинация в Димитровград, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Вчера в 12,30 часа 55-годишен водач от Чирпан съобщил на униформени служители на реда, че минути преди този момент е оставил жена на автогарата.

Той споделил опасенията си, че може да е жертва на машинация, защото носила доста пари и непрестанно приказва по телефона. Двамата служители на реда неотложно издирили дамата по описанието на лидера и я отвели в полицейското ръководство.

В хода на диалога станало ясно, че към 10 часа сутринта на 72-годишната жителка на Чирпан позвънили мъже. Те я заплашили, че в случай че не даде наличните си средства, ще бъде засегната физически. Инструкцията била да отиде до Димитровград за да остави 12 000 паунда и златни украшения.

Бързата интервенция на чиновниците на реда до момента в който жертвата чакала указания къде да остави парите се оказала решителна измамата да не бъде осъществена. По случая е била формирана кореспонденция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР