Таксата за телевизионен лиценз ще се повиши от £159 на

...
Таксата за телевизионен лиценз ще се повиши от £159 на
Коментари Харесай

Телевизионен лиценз на BBC: Всеки, който може да получи такъв безплатно - или на цена от £7,50

Таксата за ефирен лиценз ще се увеличи от £159 на £169,50 от този април - само че някои хора не би трябвало да заплащат един въобще, до момента в който други са изцяло освободени или могат да имат право на отстъпка.

Ако имате тв приемник, само че не го гледате, нямате потребност от лиценз. Но в случай че ви заловен да гледате телевизия онлайн без лиценз, ще бъдете санкциониран с £1000 - тъй че е значимо да сте наясно с разпоредбите. Трябва да имате лиценз за телевизия, в случай че гледате или записвате телевизионни стратегии онлайн, без значение дали това е на тв приемник, настолен компютър, преносим компютър, таблет или телефон.

BBC iPlayer също изисква лиценз за телевизия - и това се отнася както за телевизия онлайн, по този начин и за гледане на излъчвания на наваксване. Ако обаче гледате излъчвания на наваксване, като употребявате други услуги за стрийминг - като Netflix, Amazon Prime, ITVX, Disney Plus, YouTube, All 4 или My5 - тогава не се нуждаете от ефирен лиценз. Но в случай че гледате излъчвания онлайн посредством тези услуги, тогава ще ви е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР