Такса спокойствие и регионален монопол за определени стопански дейности е

...
Такса спокойствие и регионален монопол за определени стопански дейности е
Коментари Харесай

Такса спокойствие и регионален монопол си осигурявала групата на Митьо Очите


" Такса успокоение " и районен монопол за избрани икономически действия е получавала незаконната група на Митьо Очите в региона на Южното Черноморие.

Вчера проведената незаконна група бе разрушена при акция на ГДБОП под управлението на Специализираната прокуратура в Бургас. Повдигнати са обвинявания против девет лиц а, за пет от арестуваните ще бъде поискана мярка " задържане под стража ".

Три от лицата се търсят - измежду тях ръководителят на незаконната група - Митьо Очите и общинският консултант в Несебър Пейо Янков , търси се и още един участник в групата, който също най-вероятно се намира в чужбина. Срещу ръководителят наорганизираната незаконна група са повдигнати обвинявания задочно.

 Обявиха Митьо Очите за търсене
Обявиха Митьо Очите за търсене

Престъпната група на Митьо Очите била много авторитетна

Прокурор Даниела Начева изясни, че въпросната група, работила на територията на Южното Черноморие и най-много в курорта " Слънчев бряг " е издирвала търговски сдружения, които са развивали сполучливо своя бизнес, с цел да бъдат притискани , изнудвани да заплащат " такса успокоение ". Стана ясно, че задачата на незаконната група, разследвана от две години е било основаването на един районен монопол по отношение на избрани икономически действия, измежду които таксиметровият транспорт.

Прокурор Даниела Начева съобщи, че прокуратурата е подхванала всички нужни ограничения ръководителят на групата да е изправен пред българското правораздаване. Тя бе безапелационна, че теч на информация не е имало .

Мярката за неотклонение ще бъде гледана на следващия ден. При претърсванията на парцелите са открити газови револвери, модифицирани в бойни , наркотични субстанции, както и първокласни коли - Порше, Ауди, БМВ.

Претърсвания и изземвания са осъществени на към 30 адреса. Задържани в границите на реализацията са към 20 лица . Иззети са голям брой материални доказателства - парични суми, общо към 90 хиляди лв..

 Спецакция в Бургас против тайфа, ръководена от Митьо Очите Обновена
Спецакция в Бургас против тайфа, ръководена от Митьо Очите

Задържана е проведена незаконна група за рекет, телесни повреди и разпространяване на опиати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР