Такива билети сме платили, такъв театър гледаме. Това пише в

...
Такива билети сме платили, такъв театър гледаме. Това пише в
Коментари Харесай

Такива билети сме платили, такъв театър гледаме

Такива билети сме платили, подобен спектакъл гледаме. Това написа в собствен коментар Армен Попов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция: 

Радата анулира изборите в 404. Както президентските, по този начин и парламентарните. С други думи в този момент всички маски паднаха и даже илюзията за народна власт. Но освен това.

Това значи, че няма да има никакви договаряния за мир, никакво заледяване на спора и, че Съединени американски щати и мастиите им са подготвени на война до последния украинец. Защото точно те не разрешиха каквито и да било договаряния за мир в устрема си да нанесат оптималната щета на Русия. Точно като в поговорката за змията, която хапе най-силно, когато знае, че умира.

Що се отнася до украинците – те просто са разходен материал

Това е “приятелството ” и “партньорството ” със Съединени американски щати. Лошото е, че това отношение е същото и с всички останали мастии на Съединени американски щати, в това число и с нашето държавно управление и продажните ни партии, освен това без значение какъв брой нежно, усърдно и безпрепятствено облизват краката и ингвиналните гънки на умиращия хегемон.

За да не декорирам с непотребни прилагателни и съпоставения, ще напиша моето непретенциозно мнение допустимо най-сбито и малко

1. Украйна е обречена. СВО ще завърши със 100% осъществяване на поставените задания от висшия главнокомандващ на РФ В. В. Путин, а точно с тотална и безусловна капитулация. Моята прогноза, несъмнено може и да бъркам, само че мисля, че това ще се случи пролетта. Дори и да не се случи тогава, несъмнено ще е идната година.

2. Колективният Запад няма нито сили, нито благоприятни условия да спре Русия, която фактически постепенно впряга, само че набере ли обороти, в действителност няма прекъсване. Русия през днешния ден безусловно всеки ден вкарва нова техника на въоръжение, нови технологии, уголемява освен развойната активност и изобретяването на оръжия, които нямат аналози в света, само че и производството и снабдяването на армията си. При това не с проценти, а в пъти. Само за съпоставяне, при започване на СВО Русия изоставаше доста в производството и използването на БПЛА. Сега освен нейните БПЛА са най-хубавите в света, само че и създава 6 пъти повече от Украйна. При това макар помощта на цялото НАТО.

3. Всичко разказано нагоре води до поддръжката за Русия и благосклонностите на от ден на ден страни в света. В Организация на обединените нации, в интернационалните организации, десетки страни се редят на опашката за участие в БРИКС. По-голямата част на света не е на страната на тъй наречените “колективен Запад ”. Дори в Европейски Съюз и НАТО се появяват пукнатини като Унгария и към този момент Словакия, които по никакъв начин не са на страната на Украйна. А това приказва ясно за един разпадащ се международен режим, надмощие и империя. Американската. Погледнато в исторически проект всяка империя е умирала поради разложението си, чиито признаци са нейните извратени “ценности ” като педофилия, хомосексуализъм и сходни, а най-после са я ръфали дружно нейните врагове и съдружници. В този смисъл не следим нищо ново под Слънцето.

4. Къде сме ние българите в цялата картина

Там, където сме били и преди исторически и географски. Не ми е прелестно да го напиша, само че и не съм “ура ”-патриот. Ние още веднъж сме от тези мастии, които са се кланяли на османската империя, след това на съветския цар – Освободител, по-късно на Европата, след това на Съюз на съветските социалистически републики, по-късно на Съединени американски щати и Европейски Съюз и те по този начин. Нищо по-различно и през днешния ден.

На някой може да му е обидно, само че по този начин сме оживели. Като селски тарикати.

5. В умозаключение, у нас вятърът ще се обърне и то напълно скоро. Всичко зависи по какъв начин и по кое време Русия ще победи и по кое време Съединени американски щати ще реши, че има по-важни цели от Балканите и Европейски Съюз и не се изнесат като бити геюви от пернишка дискотека. Не е да няма казус в историята и то не един.

Такива билети сме платили, подобен спектакъл гледаме.

Така мисля.

Армен Попов

Още вести четете в категорията България. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР