Такава в София не съм виждал от четвърт век. Българското

...
Такава в София не съм виждал от четвърт век. Българското
Коментари Харесай

Дайнов: Когато контролираш прокуратурата и медиите, властта се превръща в мачкане

Такава в София не съм виждал от четвърт век. Българското общество има други мисли, настройки и щения, а това притиска ръководещите.
Тези хора са изтерясали, те знаят, че към този момент е налице и външен напън, уточни пред ТВ7/8 политологът Евгений Дайнов.
 Прокуратурата мотае следствието за жилището на Горанов цели две години Прокуратурата мотае следствието за жилището на Горанов цели две години
Проверката за престъпление по работа и търговия с въздействие против някогашния финансов министър Владислав Горанов продължава да се дър...
„ Доста хора от техните се ориентират накъде да скочат. Те са в интервал на разпад. Губят гласове. Някакво ядро от служители се е стегнало. Когато тези служители видят къде е силата, това ядро ще стартира да се пръска.
Това стана предходната година пролетта. Те ми се обадиха предходната година и ме помолиха да кажа на Борисов да спре да се излага. Ерозира базата, по-късно и огромните градове.
Когато и, властта се трансформира в мачкане. А то опира до всяко семейство. Всяко семейство има уволнен, заплашван човек. Когато тази разширяваща се властническа власт опре до всяко семейство, си казваш: „ Опаааа “.
Българинът мъчно понася арогантното и безочливо демонстриране на мощ. „ Борисов 3 “ е друга структура от „ Борисов 1 и 2 “.
 Медии без маски: Политическият напън се усилва, приходите на публицистите понижават Медии без маски: Политическият напън се усилва, приходите на публицистите понижават
Асоциацията на европейските публицисти – България (АЕЖ) показа петото следващо изследване за свободата на словото в България. П...
Той конструира чисто средновековен модел . Това е най-крехката структура в света. Кристиян Таков го беше надушил още по времето на „ Борисов 2 “. Този път станаха извънредно нагли “, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР