Такава е съдбата на повечето риалити герои у нас -

...
Такава е съдбата на повечето риалити герои у нас -
Коментари Харесай

А какво стана с...? Риалити звездите, които забравихме, а всички говориха за тях

Такава е ориста на множеството риалити герои у нас - 3 месеца се приказва непрекъснато за тях и внезапно ползата секва. А през тези месеци техните думи, решения и действия откровено вълнуват и даже възмущават феновете. Какво се случи с някои от най- обсъжданите риалити герои от последните години? 

Виктория Капитонова

Тя беше зложелател номер едно на всички в обществените мрежи поради спора си с Александра в " Ергенът ". Нещо повече - рускинята завоюва формата, което вбеси още повече феновете. След нейният профил в Instagram беше докладван неведнъж и Капитонова загуби няколко такива. Е, както всичко у нас, и този интерес продължи малко, а към ден сегашен Капитонова продължава да се развива като инфлуенсър. И това не е всичко - в случай че се има вяра на изявленията онлайн по неин адрес, тя не просто е във връзка, само че е и сгодена.

Алекс Гърдева

Моралният победител в " Ергенът "! Никому незнайната преди Алекс към този момент диша във врата на Виктория по почитатели. Уви, и нейният профил е типичният инфлуенсърски - в него има и реклами на прахуляк за пране, и на чай за намаляване, и на козметични артикули, и на какво ли още не. И за Гърдева се писа, че е във връзка. Като тук тя беше даже със звезден привкус. Ставаше въпрос за Живко, братът на Лидия. Интересното в тази ситуация е, че разликата сред двамата е цели 17 години. Така или другояче обаче новината не беше доказана. 

Виж още: Смях на непознат тил! Photoshop издънките и БГ звездите: Кои се издъниха през годината? 

Веско Панчев

Той беше един от любимците на феновете в първия сезон на " Игри на волята ". В шоуто показа, че се е върнал в родината, с цел да откри дамата за него. Е, очевидно Веско още е в търсене на съвършената за него дама, само че в това време се е върнал в Съединени американски щати. Там преди се занимаваше с транспорти. Не знаем дали е сменил специалността си, само че едно нещо сигурно остава константа при него - ползата към спорта и хубавичко физика. 

Катя и Йоанна

Двете сестри от " Игри на волята " се караха и се сдобряваха на екран дълго време, само че точно с тези фамилни драми ще си останем! И двете не са прекомерно дейни в обществените мрежи, като последната обява на Катя в профила ѝ в Instagram е от април месец. Йоанна пък е с профил, в който е почнала на чисто. От него се схваща, че към момента е в Съединени американски щати, където продължава образованието си. 

Морунов

Морунов беше един от любимците на феновете в третия сезон на " Игри на волята ". Пожарникарят с положително сърце умиляваше и млади, и остарели пред екрана. Морунов през днешния ден е благополучен - той е в планината, при обичания си сняг и ски, а до него е и обичаната му жена. Нещата с пожарникаря потръгнаха и от инфлуенсърска позиция. Той е обичано лице на спортни марки, както и на онлайн казина

Виж още: Токсични връзки и звезден отплата! Кои са звездните кавги, оглушили 2022 година?

Мани

Мани беше дразнител номер 1 на сезон 3 на " Игри на волята ". Тя съчетаваше в себе си доста непримиримост, неотстъпчивост, дебелоглав и скромни физически качества. Е, и тя през днешния ден се изявява като инфлуенсърка, само че продължава да работи в телекома, в който и преди. Обвързана е, щастлива е и животът ѝ е блестящ.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР