Такъв късмет нямаме все още, коментира той слуха, че ще

...
Такъв късмет нямаме все още, коментира той слуха, че ще
Коментари Харесай

Фики: Искам много деца, но такъв късмет нямаме все още

„ Такъв шанс нямаме към момента ”, разяснява той слуха, че ще става татко за повторно.

Фики желае доста деца, показа самият той при последната си медийна изява. Стораро-младши и жена му Гюлджан имат наследник, който в края на февруари чества 3-тия си рожден ден. Напоследък, неизвестно за какво, зачестиха слуховете, че известното семейство чака второ дете.

„ Бих се радвал доста, само че за жалост, подобен шанс нямаме към момента. Надявам се в най-скоро време да се случи. Много обичам децата и бих желал да имам повече деца ”, показа Фики, който взе участие и в новия сезон на шоуто „ Като две капки вода ”.

Хитовият артист е наследил музикалния си гений от татко си Тони Стораро и не крие, че се надява и синът му ще тръгне по същия път. Наскоро Фики показа клипче в обществената мрежа, в което пее, а синът му припява с него. „ Вкъщи непрекъснато слушаме музика, имам доста принадлежности, на които свирим с огромно наслаждение. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши самичък ”, показа Фики.

Певецът, който отпразнува 26-тия си рожден ден на 3 март, разяснява и компликациите, през които е минал, с цел да сбъдне фантазията си за музикална кариера. В началото Фики, който е извънредно сензитивен, доста се влияел от отрицателните мнения, които четял за себе си в интернет. Певецът дори обмислял да се откаже от сцената . Отказал се, с помощта на поддръжката на фамилията си. И най-много на татко си Тони Стораро, който го разубедил да загърбва музиката. „ Имах тежък интервал при започване на кариерата си, даже мислех да се откажа да пея. Вероятно тъй като като дребен съм бил още по-чувствителен. Тогава гледах всички мнения, кой какво написа в интернет пространството и бях доста отчаян от хейта. Семейството ми обаче ме поддържа, с цел да не се отхвърлям от фантазиите си ”, показа Фики.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР