Така започна в сряда Вечерното шоу на Слави с водещ

...
Така започна в сряда Вечерното шоу на Слави с водещ
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Целият живот на Борисов е като една Соломонова притча. В нея така и не се разбира, кое е детето в Барселона

Така стартира в сряда Вечерното шоу на Слави с водещ Иво Сиромахов:

" Днес със 125 гласа срещу, Народното събрание отхвърли кандидатурата на номинирания за министър-председател от ГЕРБ, професор Николай Габровски.

Така въобще не се стигна до структурата и състава на кабинета. В речта си, професор Габровски описа една алегория за цар Соломон, в която мъдрият държател предложил едно бебе да бъде разграничено на две, с цел да се разбере, която от двете майки му е същинска. Ех, какъв влъхва е докторът! Как ли му хрумна тази алегория?! Може би му я е разказал някой в Банкя? Там са се родили доста притчи за делене на две!

Деленето на две сред Шиши и Бойко! Или деленето на пари на еврофондовете. Половината по предопределение, другата половина по чували и офшорки.

Спомнете си, че и автомагистралите бяха разграничени на две. От едните се строеше и се крадеше, а от другите единствено се крадеше.

Като се замисля, целият живот на Борисов е като една Соломонова алегория: В нея по този начин и не се схваща, кое е детето в Барселона?
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР