Така той коментира отказа на парламентарната група на БСП да

...
Така той коментира отказа на парламентарната група на БСП да
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Защо ти беше на баир лозе, бе Христов?

Така той разяснява отхвърли на парламентарната група на Българска социалистическа партия да изиска оставката на своя народен представител, защитил позицията, че Съветската войска е избавила българските евреи, с думите "80% от популацията е дебилно и даже не може да се подписва ". Мотивът на социалистите беше, че министър председателят Бойко Борисов още не се е извинил за израза за "лошия материал " , до момента в който в този момент Христов в този момент сервира опрощение за "едно или друго непремерено изявление ".

Ето какво написа още Огнян Минчев в профила си във Facebook:

"Младият сътрудник Иво Христов стартира да разучава по сложния метод разликата сред това да бъдеш национален трибун - анархист и народен представител от партия, вкоренена докрай в статуквото. В България на "професорята " от край време се гледа снизходително, заради което им се позволява да приказват всичко, което им пристигна до устата.

Така и Христов преди няколко години зае нишата на гневна Касандра , която осветляваше тъпаците от българската Троя, че падат в канала тъй като 2+2=4, а 3+4=11... Само че пропусна да забележи, че в политическите среди играта е друга - там се дебнат един различен и си викат - "Гепих ли те в този момент! ".

Минчев има поради изявление от предходната година, в което Иво Христов, съобщи, че Европейски Съюз, подобен, какъвто го познаваме до момента, няма бъдеще и да си оптимист в днешно време е другото име на това да си детски добряк, с изключение на „ в случай че не си професионален манипулатор, имащ за задача да омайва стадото, карано към кланицата “.

„ Човешко е да искаш да узнаеш бъдещето. В предишното са го правили, гадаейки по вътрешностите на жертвено животно. Днес за тази цел употребяват така наречен експертна общественост . Прочее мисля, че тези с жертвоприношенията са се справяли по-добре. Справка: Касандра и ориста на Троя, в случай че, несъмнено, може да се има вяра на сладката приказка, известна като "Илиада ", добави тогава професорът.

Днес Минчев съобщи още за него:

Понеже Христов е дилетант в занаята, в съпротива е и не могат да му скроят нещо друго, в този момент ще го транжират до кокал поради "80-те % дебили ".

Медиите и обществените мрежи към този момент са мобилизирани на 100. Единственият шанс на Христов е, че принадлежи на здрава и стегната организация със славно бандитско минало , което през вчерашния ден навърши 100 години празник. Там всеки ръфа всеки, само че има ли нахлуване извън - един е за всички, а всички за един. Така извън дълго ще ръфат Христов, а от вътрешната страна ще го пазят. Ситуацията е мъчителна...

Защо ти беше на хълм лозе, бе Христов? Я какъв брой сладко си живееше като трибун на необятните русофилски маси...

Между другото, има едно необичайно статистическо съвпадане. Христов твърди, че 80 на 100 от популацията са дебили, а Светлана Шаренкова - че са русофили. Имам мощното съмнение, че става дума за една и съща група от хора... ".

Междувременно в обществените мрежи започнаха с изключение на да се възмущават от думите на Иво Христов, и да го осмиват - " Да съм дебил за Иво Христов, първа наслада е за мене ".

АНКЕТА: Трябва ли да подаде оставка Иво Христов?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР