Така разбирам аз нещата – първо показваш на избирателя, че

...
Така разбирам аз нещата – първо показваш на избирателя, че
Коментари Харесай

Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от липсата на сигурност и стабилност

„ Така разбирам аз нещата – първо показваш на гласоподавателя, че си оправдал доверието му и след това търсиш поддръжката му. Днес сме в красивия Тетевен с сътрудниците от листата Георг Георгиев, Иван Цветанов и Цветелина Борисова. При хората тук сме да напомним какво сме свършили дружно с кмета на общината Д-р Мадлена Бояджиева, да чуем паниките им и да им кажем, че ние от коалиция ГЕРБ-СДС имаме решения за излаз от рецесиите, сполетели страната след злощастното ръководство на Промяната “.

Това написа в профила си във Facebook кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„ Немалко беше направено при ръководството на ГЕРБ. С вложения по ПРСР беше рехабилитирана общинска пътна и улична мрежа, ремонтирани бяха СУ „ Георги Бенковски “ в града, читалището и манастира „ Св. Пр. Илия “, както и спортна площадка в Български извор. В момента продължава работата на централния градски площад в Тетевен. По Оперативна програма „ Региони в напредък “ бе осъществен главен ремонт на Националната гимназия по горско стопанство и дървообработване. По Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ бяха осъществени идва плана, които дават услуги за поддръжка на деца в ранна детска възраст и техните фамилии “, подсети той.

„ От нашето държавно управление осигурихме средства за главен ремонт на републикански път в сектор от община Тетевен, за създаване на напорни резервоари в Глогово и Галата, за реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа  в обсега на квартали в Тетевен, за възобновяване техническата инфраструктура в с. Глогово и с. Градежница, както и създаване на брекоукрепителни уреди, за реорганизация на ул. " Иван Вазов " и оформяне на паркинг площад „ 1-ви ноември “, главен ремонт на части от улиците „ Отец Паисий “, ул. „ Лечо Гайдаря "   и заустване по ул. „ Марин Темелски “ в общинския център, за съществени поправки на покривите на ДГ „ Изгрев “ и ОУ „ Христо Ботев “- с. Глогово, на учебните заведения в Български извор и Голям Извор “, изброи още Нанков.

„ Не е задоволително, хората желаят още и още, и по този начин би трябвало. Имаме още доста работа в община Тетевен. Имаме и упоритостта да променим сензитивно образа на общината като продължим програмата за енергийна успеваемост, към която има голям интерес, изключително след усещанията на първите, санирали домовете си. Тук тя върви доста добре и хората в действителност чакат да се включат. На срещата представихме и акцентите от програмата на ГЕРБ-СДС, говорихме какво предвиждаме в образованието, в опазването на здравето, в растежа на заплати и пенсии, говорихме за високите цени на храните, бензина, горивата. Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от неналичието на сигурност и непоклатимост, каквито познават при ръководствата на ГЕРБ “, акцентира още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР