Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия,

...
Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия,
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Когато Намерим Нещо Интересно На Улицата, Обикновено Му Се Радваме. Ако Пипнете Тези Неща Ще Съжалявате!

Така някои от тях могат да му предадат отрицателна сила, а пренесени в дома, да повлияят на цялото му семейство и да провокират съществени проблеми. Ако сте се сдобили с такава движимост, би трябвало неотложно да се отървете от нея.

Ето пет находки, които могат да ви провалят, съгласно известния астролог Тамара Глоба:

Огледало Този предмет е погълнал силата на предходния си притежател, а в този момент се готви да погълне и вашата. Ако аурата на предшественика Ви е била негативна, тя ще повлияе и върху Вашата.

Пари: Чужди пари също не се взимат, само че това предписание рядко се съблюдава. Повечето хора, в случай че намерят 5 лв. на земята, бързат да си купят нещо с тях и даже имат вяра, че ги е споходил шансът. Енергията на тези пари обаче може да повлияе негативно на Вашите лични спестявания.

Скъпоценности: Подобно е ситуацията и със скъпоценностите и бижутата, които може да намерите на плажа или на тротоара, написа " за дамата ".

Часовник Дори и часовниците може да скапват хармонията в дома ви.

Дреболии

Иглички, копчета, декоративни декорации – макар че не правят никаква работа, някои хора ги прибират, без да подозират, че могат да им донесат нещастията на тези, които са ги изгубили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР