Така Младен Маринов коментира инцидента с пребитата медицинска сестра в

...
Така Младен Маринов коментира инцидента с пребитата медицинска сестра в
Коментари Харесай

МВР за битата медицинска сестра: Има неправилни действия

Така Младен Маринов разяснява случая с пребитата здравна сестра в "Пирогов " от 18-годишен дрогиран юноша.

"Ще се търсят разновидности със сили и средства на болничните заведения, по-добра връзка с охранителните компании, най-вероятно и образования на чиновниците, които извършват тази активност ", сподели още основният секретар пред публицисти, представен от Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че се е срещнал с управлението на болничното заведение, с което се пробват да открият къде са пропуските, довели до случая, и по какъв начин тъкмо се е случил той.

Маринов добави, че има информация за неправилни тактически дейности на избрани чиновници , разследване получения сигнал и забавена реакция при случая. Той обаче не посочи дали става дума за полицейски чиновници или такива на охранителната компания, ангажирана със сигурността в "Пирогов ". И съобщи, че не всички охранителни компании, наети от лечебни заведения, извършват отговорностите си професионално и в цялостен размер.

Главният секретар съобщи още, че към момента не е несъмнено, че откритият умрял юноша в София е този, виновен за случая и изясни, че не е ясно по какъв начин той е стигнал до мястото, където е открит и какво се е случило.

Вчера от прокуратурата оповестиха, че най-вероятно става дума за същия човек, тъй като имал характерен белег на главата. Според проверяващите най-вероятон 18-годишното момче се е самоубило, скачайки от постройка.

Тази заран обаче татко му съобщи, че той е бил хвърлен , въпреки да не сподели от кого и по какъв начин съгласно него. Той сподели още, че синът му е бил замесен в фракция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР